De Wackiest celebbenben av 2018 | BurnbrightLove.com

De Wackiest celebbenben av 2018

De Wackiest celebbenben av 2018

Vet någon liten Kaspyans? Finns det flera Gatlins i ditt barns förskoleklass? Få någon partyinbjudan från pojkar som heter Montague? Antagligen inte. Än. Men de är bara några exempel på de mest ovanliga namn kändis föräldrar gav sina barn i år, vilket innebär att de är bundna att börja dyka upp på topp 100 diagram 2018.

Med baby namnen, som med det mesta, stjärnorna har alltid haft att göra saker på sitt eget sätt. När allt kommer omkring, Frank Zappa kallade sin dotter månen Unit långt tillbaka i 1967 - och Mia Farrow valde namnet Lark Song för hennes adopterade dotter 1973. Men under de senaste 15 åren har det bisarra baby namn trend i Celebland verkligen plockas upp ångan. Från Jason Lee namnge sin son Pilot Inspektor och Shannyn Sossamon välja Audio Science för hennes pojke 2003 till Gwyneth Paltrow ökänt kalla henne flicka Apple 2004, det börjar bli svårt att hitta stjärnor som don'tgive sina barn udda monikers.

load...

Även i den stora konstiga värld av oväntade celeb baby namn, hade i år ett par standouts. Kolla in de mest ovanliga namnen stjärnorna plockade för sina barn år 2017. Men rättvis varning: Dessa namn får inte vara ovanligt länge. Kändisar aretrendsetters trots allt.

De mest populära baby namn av 2017 kommer att överraska dig

Lenon

Jaime Pressly födde Twinson 16 oktober, namnge en Leo och en Lenon. Leo var den 74: e-mest populära baby namn förra året, så det finns inget som ovanligt om det, men Lenon gör gör oss undrar. Är han uppkallad efter John Lennon minus en N? Efter ökända ryska ledare Vladimir Iljitj Uljanov, aka Lenin? Paret har ännu inte avslöja deras resonemang.

load...

Kaspyan

När Dancing with the Starspros Anna Trebunskaya och Nevin Millan välkomnade en pojke på 2 september, som heter de honom Kaspyan. Det kan verka som ett udda namn förrän du börjar nysta innebörden; baby boy är uppkallad efter Kaspiska havet. Ganska coolt, faktiskt. Trebunskaya förklarade att namnet är baserad på henne och hennes makes arv (deras familjer är från Ryssland, Kroatien och norra Indien).

Trebunskaya berättade tidningen ”Om du gör en cirkel eller en triangel mellan dessa tre punkter och du ser rätt i mitten, finns det Kaspiska havet. Vi ville namnet vara något betydande för hans arv.”

Glödande kol

Little People, Big världens Audrey och Jeremy Roloff välkomnade en flicka som heter Emberon september 10. Namnet Ember översätter bokstavligen ”het aska”, som är tydligen betydelse paret gick för. De berättade för oss, ”Campfires har varit en så stor del av vår kärlekshistoria.” Ja, OK då.

Sonny

Den Hillsstar Whitney Port heter hennes pojke Sonnywhen han föddes den 27 juli (Och nej, om du undrar, han notnamed efter Sonny Bono.) Port förklarade för Peoplehe är uppkallad efter en pojke i en Paul Simon sång: ”Han hörde det i en Paul Simon låt som heter 'Uppenbara Child'. Det finns en lyrisk i det om en liten pojke som heter Sonny" Port sägas om man Tim Rosenman, som valde namnet.

Gatlin

Tidigare Bachelorettestar Emily Maynard födde sitt fjärde childon 12 november och namngav pojke Gatlin. Det är oklart exakt varför hon valde namnet, men det är en ganska festlig stad i östra Tennessee (nära Dollywood, BTW) kallas Burg? Dolly Partonwould godkänner sannolikt.

Frossa

Livet kan verkligen vara en gigantisk fest för liten rumlare Revel, som föddes i oktober. Gleestar Matthew Morrison och hustru Renee Puente valde namnet för som Morrison berättade E! News, ”Vi ville frossa i våra barn och vi var som, Revel, det är bara så coolt och vi kommer att kalla honom Rev för korta.”

load...

Folk tror att jag har en "Designer Baby" Eftersom jag valde Hans spermadonator

Albee

Scandalstar Katie Lowes och hennes make, skådespelaren Adam Shapiro, sade Jimmy Kimmel när hon meddelade sin graviditet hade de inga namn i åtanke. Men i oktober, när den lille kom, de hade valt ett: Albee. Både Lowes och Shapiro är skådespelare, så man kan gissa deras brud är uppkallad efter Edward Albee, Tony-vinnande dramatiker som dog 2016. Potentiella namesakes åt sidan, Lowes och Shapiro inte tvingar någon specifik könsidentitet på sina barn, så det är klart det här barnet är inställd för ett liv i självständighet och kreativitet - ungefär som OG Albee.

Bodhi

Namnet Bodhi är inte så ovanligt, Det är en indisk namn som betyder ”väcker ". Det är dock vanligtvis ges till pojkar, men som Lowes och Shapiro, skådespelare Nikki Reed och Ian Somerhalder bröt med könsnormer när det gäller deras kiddo,. De heter deras dotter Bodhi när hon föddes 25 juli.

Björn

One Direction sångaren Liam Payne och hans musiker flickvän Cheryl Ann Tweedy valde nameBear för sin son, som kom den 22 mars Payne avslöjade han ville namnge sin son Arthur, men Tweedy intryckt Bear. Enligt The Belfast Telegraph, förklarade Payne ”[Cheryl] ville ha ett mycket intressant namn, när han lämnar ett rum folk inte skulle glömma det. Vilket jag tror att det definitivt inte.”Grammar åt sidan, han har rätt!

Rumi herrn

Många har hyllats Beyoncé och Jay-Z: s namn på sina två barn, som kom den 13 juni men de är verkligen inte namn du hör varje dag. Dotter Rumi namngavs för 13-talet romantisk poet, medan sonen Sir namngavs för. Hans swagger. Jay-Z toldtheRap Radarpodcast ”Sir var som, man, kom ut genom porten. Han bär sig så. Han kom precis ut, liksom, sir.”

Montague

Spice Girl Geri Halliwellgave föda sonen Montague på januari 21. Hon och maken Christian Horner har inte angett varför de valde namnet, som har franska rötter betyder ”spetsiga hill 'eller' brant berg.” Kan vi anta Ginger Spice försöker att avvärja ett potentiellt fejd med några Capuletsen? Hursomhelst, Halliwell och Horner har för avsikt att kalla sin baby boy ”Monty” för kort.

Hal Auden

Skådespelaren Benedict Cumberbatch vet hur det är att ha en ovanlig, super-komplicerade namn. Kanske är det därför han gav sin son ett förnamn som är udda men okomplicerat? Baby Hal Auden föddes Cumberbatch och hustru Sophie Hunter den 3 mars, och han har enligt uppgift uppkallad efter Shakespeares Prince Halfrom Henry V - liksom poeten WH Auden, vi antar?

Snygg Baby Girl Names som aldrig går ur modet

En sak är klar: 2017 var inte i början av kändisar plocka knasiga namn för sina barn, och det kommer definitivt inte att vara slutet. Vi kan inte vänta för att se vad roliga namn stjärnor kommer att välja i 2018. Vi tittar på dig, Kardashians.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Vuxen man hotar att ringa poliser på liten tjej och hennes limonadställ

Post Föräldraskap

Mourning man skriver ett rörligt brev för kvinnor med PPD

Post Föräldraskap

Kris & Kylie Jenner kan lansera en moderskapslinje

Post Föräldraskap

Hur man pratar med dina barn om läskiga saker

Post Föräldraskap

Varför jag är glad att mitt barn inte längre är en bebis

Post Föräldraskap

Hur Kim Kardashian West Bribes norrut för att gå till skolan

Post Föräldraskap

Upcycle gamla kritor i roliga former med så enkelt gör det själv

Post Föräldraskap

Khloé Kardashian slog för att flyga till Tokyo medan han var 8 månader gravid

Post Föräldraskap

9 skäl att resa med din baby under det första året

Post Föräldraskap

När ska du ta ditt barn till läkaren mot att tuffa det hemma

Post Föräldraskap

Dj Khaled delar första bilder av ny bebis

Post Föräldraskap

Min 8-åriga hämtade porr - här är hur vi hanterade det