De galna ställen mammor har ammade | BurnbrightLove.com

De galna ställen mammor har ammade

De galna ställen mammor har ammade

Barn inte har en hel del tålamod. När dessa små buntar av glädje är hungrig, måste du mata dem. Omedelbart. Och det innebär mammor används för att mata sina barn i alla typer av platser. Alla typer av besvärliga, obekväma platser. Så om du är en ny förälder och känsla bara en teensy lite nervös över att behöva vårda ditt barn offentligt, gör det inte. Läs dessa berättelser och du vet andra mammor har banat vägen för dig.

Plane, tåg och bilar

Många av er mammor där ute har ammade i en bil som rör sig. Japp, medan barnet var itu i bilsätet. Det låter som det tar några allvarliga flexibilitet! Mamma Megan J. Har dragit denna funktion. Hon säger: "Jag vårdade lutar upp och över min bil liggande barn medan baksidan av en taxi, korsa stop and go, svängar och kullar i San Francisco. När vi stannade, jag spydde i en soptunna på grund av att bilen sjukdom det orsakat." Anna D. Också på något sätt åstadkommit detta. "Overnight resa på PA turnpike. Screaming baby fastspänd i bilbarnstolen, så jag klättrade i ryggen, satt på en svalare, medan jag lutade mitt bröst över i hennes ansikte", säger hon.

load...

Men det är inte bara bilar. Massor av er har ammade på flygplan. Snacka om nära håll till andra passagerare. Ursula R säger: "Är du sugen på ett flygplan i business class bredvid en kille i en kostym. Han var beskedet och gjorde sitt bästa för att hålla huvudet vridna tittar ut genom fönstret hela flygningen."

Och tunnelbanor också. Nancy H. Minns det väl. "Rätt på NYC tunnelbanan på F Train. Det var min tredje barn, han var hungrig och jag var täckt med en Hooter Hider. Även den äldre herre på tåget var trevligt om det och jag fick nickar och ler."

Det konstiga amningsproblem No One berättar om

Religiösa institutioner

Spädbarn får hungrig kyrkor också. Många mammor har ammat under kyrkan, även en under en begravning. Och Amy W. Baby inte bry sig om vad som försiggick omkring honom. Hon säger: "Jag vårdade under min sons dop ceremoni. Han var den som döpte. Jag menar inte duringthe faktiska dop del under låter alla sitta och lyssna till prästen del. Jag tror att staty av jungfru Maria var OK med det, men prästen försökte utan framgång att inte verkar upprörd."

load...

Multi-tasking mamas

Visst, du kan gå och prata samtidigt, men du kan gå och amma? Massor av mammor räkna ut hur man gör det. Jodi P. Har ammade sin son när hon gick ner en New York City gatan. "Jag visste inte ens använda en av dessa selar. Jag skulle bara hålla honom under min tröja och att han skulle göra resten. Han var en hungrig bebis och var så kolik. Mina armar fick super-tonad!"

Jaffe B. Vårdas samtidigt gör en 10K promenad. "My baby var 5 månader gammal jag höll henne i fotbolls läge medan walking -.!. Helt elegant Jag vill också amma min son i Ergo medan shopping i snabbköpet och trycka min dotter i vagnen”

Leigh Ann T. Lärt sig hur man får saker gjorda vid amning. "När min yngsta föddes mina tvillingar inte ens 2. Jag minns en dag sitter framför tvillingarna i sina barnstolar på lunch samtidigt vårda barnet med min högra arm runt henne och skära upp apelsiner med min vänstra hand. "

Anna D. Drog också av denna jonglering handling. Hon säger: "Jag kommer ihåg att stå vid disken omvårdnad min andra medan jag lyckats använda en konservöppnare för att öppna en burk ananas för de äldsta."

Och mamma Kimberly W. Säger att det är en stor skillnad mellan det första barnet och den andra gången. "Den första barnet vårdas i barnkammaren med lugn musik spelar och alla typer av lugn. Den andra barn jag ammade samtidigt lossning matvaror från min bil. Mommas måste göra vad en Mommas måste göra."

Varför Moms amma Public

Någonstans kommer att göra

Om verket moms är ganska fyndiga och kommer att räkna ut hur att amma sina hungriga barn var som helst, när som helst. Jennifer S. Säger: "Jag vårdade min dotter Abby i korridoren strax utanför i Sixtinska kapellet. Och sedan ett par dagar senare, precis runt hörnet från Michelangelos David i Florens."

load...

Sarah M. Säger: "Jag satt på en pall med gräsmatta gödselmedel påsar i trädgården delen av Home Depot till sjuksköterska häromdagen. Om Babys hungrig, baby får matas!"

Risa S. Vårdas i en offentlig toalett i en park. "Det var en utanför badrummet och mycket varmt! Jag var inte i ett stall. Jag gick runt och små barn hålls gå in och stirrar."

Drew D. Fick reda på att Magic Kingdom på Disney World är verkligen magisk faktiskt. Hon säger: "Vi tog vår 2-åriga och 5 månader gamla till Disney, och jag tror inte det finns en kvadratfot av Magic Kingdom där jag inte amma henne. Jag rekommenderar ammande mödrar på Disney World ta en paus på det är en liten värld, som är en härlig, mjuk och tillräckligt länge ride att få en fullständig inmatning. Musiken kan göra dig galen, men mina verkade gilla det! även människor förslagsställaren var en stor omvårdnad bryta också!"

Catherine H. Säger: "På bordet vid OB under min sex veckor efter förlossningen examen. Och då menar jag duringthe examen."

Och Gail S. Har ammade bland djuren. Hon säger, "Mitt barn Andrew var ett par månader gammal och vi bestämde oss för att ta pojkarna till Philadelphia Zoo. Jag slutade i en något avskilt område till sjuksköterska, och ungefär en boob in, hör jag över PA-system," Coming up vid 2, kommer det att finnas en mjölknings demonstration" som jag svarade 'Hej, det är en hit också!'

Nu det är anden.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

John legend säger IVF Journey med Chrissy teigen har gjort sina band rockfasta

Post Föräldraskap

10 nyfödda föremål du borde aldrig köpa nya

Post Föräldraskap

Den omfattande guiden till barnskyddssäkerhet

Post Föräldraskap

Hur man förbereder dina barn för invigningsprotesterna

Post Föräldraskap

De bästa sommarlägerna i USA för barn med unika intressen

Post Föräldraskap

Billy Joel välkomnar älsklingsdotter och hennes namn är perfekt

Post Föräldraskap

Vad är montessori förskola? slutligen förklarade montessori

Post Föräldraskap

Hatch kids pratar om genusidentitet - och det ska vi också

Post Föräldraskap

Hur en hård mamma sätter gränser för skärmtider

Post Föräldraskap

Jag gör ingenting med mina barn i helgen (och du borde också)

Post Föräldraskap

Möt Danelle i stället, den paralympiska mamma som skidar blind

Post Föräldraskap

Den här mammen skämdes efter att hennes barn med ADHD kastade ett tantrum - och det är inte okej