De coolaste abonnemangslådorna för barn som älskar att få mail | BurnbrightLove.com

De coolaste abonnemangslådorna för barn som älskar att få mail

De coolaste abonnemangslådorna för barn som älskar att få mail

Snigelpost kan vara en industri på tillbakagång (på allvar, ingen någonsin sätter pennan till papperet längre), men att få ett paket kommer alltid att vara i stil - vilket är anledningen till tecknings lådor är det perfekta sättet att hålla goda gammaldags enkla nöjet att få något med posten levande.

För barn kan det fortfarande finnas en magisk känsla av spänning när något dyker in i brevlådan - särskilt när att något är en super kul prenumeration ruta som dyker upp varje månad utan att misslyckas.

12 sätt att höja mer oberoende barn

Från hantverk lådor till lådor för små klot travare och även idéer för Lego-besatt, har vi rundade upp bästa abonnemang boxesfor barn.

load...

KidPik: För fashionista

Bild: KidPik

Fick en tjej som älskar mode men hatar handla med mamma? Sedan KidPikis rätt dig perfekt. Syftar till att flickor 4 till 14, gör det möjligt för prenumerationstjänst små flickor att inrätta en modeprofil (med hjälp från föräldrar) på sin webbplats. Då KidPik laget curates en låda med godsaker för henne och skickar den ut. Varje låda har normalt omkring sex till sju objekt (toppar, bottnar och tillbehör) vid ett genomsnittligt pris på $ 12,50 ett objekt. Du behöver inte betala förrän du får lådan och bestämma vad du vill behålla, så att du kan alltid skicka allt tillbaka om hon inte är ett fan. Företaget erbjuder även en 30 procent rabatt om du bestämmer dig för att hålla alla kläder i rutan, och en "basics" linje som du kan köpa från separat för att slutföra hennes garderob. För närvarande kan skickas KidPiks månad, var tredje månad eller två gånger per säsong (åtta lådor per år).

load...

Kiwi Crate: För listig kid

Inriktad för listig barn i åldern 3 till 8, kommer Kiwi Crate varje månad full av roliga praktiska projekt som innehåller experiment, konstprojekt och bygga-and-play-spel. Varje låda innehåller två till tre projekt som bygger på olika teman varje månad, såsom Space Hero, City Adventure och runt om i världen. Jag skickades regnskogen tema, som inkluderade häftiga hantverk som en hoppande groda spel och ett hantverk där barnen skapa sin egen regnpinne. Dessa små lådor inkluderar allt du behöver för båten (även saxen) samt en Highlights-esque tidningen och andra aktiviteter för att ytterligare undersöka temat. Kiwi Crate subscriptionsstart på $ 17 / månad och sjöfarten är gratis. (Om du inte är helt säker på om du vill begå, kan du köpa enskilda aktivitetspaket på Kiwi Crate webbplats eller på Target butiker.)

Nästa upp: För foodie

En av 4Tagged i

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Facebook presenterar sin nya föräldraportal

Post Föräldraskap

Få kreativitet med dessa uppfinningsrika (men helt coola) barnnamn

Post Föräldraskap

Skol lunch i Trump eran: vilka föräldrar behöver veta

Post Föräldraskap

9 liv hackar alla upptagna mammor behöver veta

Post Föräldraskap

Mina bästa vänner har ett barn tillsammans - varifrån lämnar jag mig?

Post Föräldraskap

Jag är helt bra med mitt barn som genomsnitt

Post Föräldraskap

Weird saker du aldrig pratade om innan du hade barn

Post Föräldraskap

Mamma firar graviditetssträckor på bästa sätt

Post Föräldraskap

Hård föräldraskap ger det värsta i tonåringar

Post Föräldraskap

Thomas rhett & Lauren Akins Toddler är vår nya favorit frisyrare

Post Föräldraskap

Var försiktig, de fidget spinners kan vara en choking hazard

Post Föräldraskap

Helt topp-kändis baby redskap vi kan inte sluta gawking på