Christie Brinkley överraskar dotter sailor med stora modellering nyheter | BurnbrightLove.com

Christie Brinkley överraskar dotter sailor med stora modellering nyheter

Christie Brinkley överraskar dotter sailor med stora modellering nyheter

Vem bättre att ge rookie modell Sailor Brinkley-Cook nyheten att hon kommer att bli aSports Illustratedswimsuit modelthan hennes mamma, Christie Brinkley - en av Sports Illustrated mest populära baddräkt modeller någonsin?

Under New York Fashion Week, Sailor var i mitten av en falsk (unbeknownst till henne) intervju medan Brinkley lurade bakom kulisserna väntar på att susa in och spilla den stora nyheten att Sailor på kameran. Reveal var särskilt söt, som Sailor berättade Peopleearlier i år, ”Jag växte upp tittar på dessa bilder av min mamma, aldrig tro att jag någonsin skulle kunna göra det."

Brinkley visades inSIeight gånger mellan 1975 och 2004 och gjorde tre på varandra följande SIswimsuit frågan täcker 1979, 1980 och 1981 - ett modellerings rekord på den tiden.

load...

Är vi klara Jämföra Christie Brinkley till sin dotter ännu?

Sailor fortsatte att människor, ”Att jämföras med min mamma som har denna extremt framgångsrik karriär i kroppen när jag precis har börjat? Och att ha folk säga att jag aldrig kommer att ha vad hon har eller vara vad hon är. Jag försöker inte att vara hennes. Men jag är bra. Jag får inte skadas av det här. Det var just en sådan ett surrealistiskt ögonblick för mig eftersom jag har sett upp till alla SImodels och min mamma -. De har alltid varit min inspirationskällor”

Titta på bedårande video Brinkley betjänar upp de goda nyheterna till Sailor.

Vi blev kär i Christie Brinkley dotter med Billy Joel - Alexa Ray

load...

Sailor blir den första någonsin andra generationSIswimsuit modellen och publicering är glada om det. Enligt Sports Illustratedswimsuit frågan redaktör MJ dag, den ikoniska tidskriften slagna med Sailor omedelbart.

Dag sade: "Möte och skjuta hennes förra året var en av höjdpunkterna i min karriär. Hon är den tusenåriga flicka bredvid. Hon är rolig. Hon har kört. Hon är smart. Hon är vacker. Hon är intressant. Och framför allt har hon en röst och är inte rädd för att använda den."

Dag fortsatte, "Sailor översätter så väl utanför utskrivna sidan - hon tar vackra bilder, men det är bara en av de otaliga saker hon är bra på mycket som sin mamma, hon förkroppsligar allt det innebär att vara en SISwimsuit modell, men hon gör det. Ett sätt som är mycket hennes eget."

Sailor leds till Aruba i oktober med de övriga 2018SIswimsuit frågan rookies - och hennes fans kan titta på hennes skott via live stream. Hon skrev en bild och en inspirerande, kropps positivt budskap till hennes Instagram foder, dela nyheter:

Jag har tillbringat större delen av mitt liv kämpar mot mig själv och min kropp. Jag har dubbla D bröst eller en stor rumpa inte. Mina ben Arent miles lång och när jag sitter min mage har lite rullar. Jag bära smink inte. Jag känner mest mig i mjukisbyxor och Nikes. Jag älskar att springa och rutan och idrotta och svett. Jag kommer aldrig att vara så lång som en supermodell (om jag inte har en galen tillväxt spurt, det skulle vara kul lol) Jag heller aldrig kommer att vara korta och petite eller läcker och über feminina. Det finns en hel del saker som jag har sagt att jag ska vara i mitt liv. Theres också en hel del saker som jag har sagt att jag ska inte vara i mitt liv. Men jag har kommit att inse (och jag vet att det låter ostliknande men arent alla ostliknande tale super sant?). Att det enda jag kan vara är den bästa versionen av mig själv. Vad det nu kan vara. Jag är här för någon som någonsin har gråtit framför spegeln och tänkte vad de såg var inte tillräckligt bra. Jag är här för någon som kämpar för att älska sig själva. Jag är här för Tomboy flickor som någonsin fått höra att agera mer "dam som". Jag är här för kvinnor med små bröst som tror att de inte kan känna sig sexig på grund av traditionella skönhetsideal. Jag är här för någon närvarande kämpar eller som har fått förbi en ätstörning. Jag förstår. Jag är här för någon som har velat ge upp sig själva men valde att fortsätta. Min största förhoppning är att jag positivt kan representera alla som identifierar sig med dessa saker. På sidorna av Sports Illustrated !!! Tack @mj_day och @si_swimsuit för att ge mig denna möjlighet och tro på mig som individ. Jag älskar er med min fulla hela hjärtat !! Tack mama @christiebrinkley för att passera din arv, du öppnar dörrarna för mig men jag lovar att vara nådig, tacksam, slag och arbeta dubbelt så hårt för att hålla dessa otroliga dörrar öppna. Tack till varje enskild person som stöttar mig jag är så bortom tur. THANK U THANK U TACKAR U !!!!!! @ospedales IM A ROOKIE !!!!!!!! Måste gå till skolan nu och försöka att inte studsa väggarna (även när jag har din uppmärksamhet, vänligen gå till länken i min bio och donera till orkan lättnad!)

load...

Brinkley också ut ett klipp på Instagram hennes bedårande smygattack. De här två! Mor-dotter mål för Real. Kan vi ha brunch med dem snart?

Tidpunkten för Sailor överraskning !!!!! För resten av den här videon besök www.swimdaily.com @si_swimsuit #sirookie #sportsillustrated #siswimsuit @mj_day @si_swimsuit @imgmodels @ospedales @sailorbrinkleycook LurveU Taggad i

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Chrissy teigen öppnar sig för hennes postpartum depression

Post Föräldraskap

Mourning man skriver ett rörligt brev för kvinnor med PPD

Post Föräldraskap

Katy Perry tog en falsk bebis till vmas

Post Föräldraskap

Hur man har en lycklig semester som ny adoptivförälder

Post Föräldraskap

Kim Kardashian West slams shamers som anklagade henne för att festa när helgon var på sjukhuset

Post Föräldraskap

Denna premiärminister är gravid - och här är det därför det spelar roll

Post Föräldraskap

Khloé Kardashians baby boy name är chockerande traditionell

Post Föräldraskap

Ger oönskad rådgivning online till hjälp - eller oförskämd?

Post Föräldraskap

Khloé Kardashians topless maternity shoot gör verkligen oss att vi vill ha dessa jeans

Post Föräldraskap

Ja jag skriker för mycket på mina barn, men jag jobbar med det

Post Föräldraskap

Mors gummibandsmetod med positiv föräldraskap inspirerar tusentals

Post Föräldraskap

Hur man gör perioder normala för barn (även pojkar)