Chrissy teigen har några ovanliga val för barns namn för sin son | BurnbrightLove.com

Chrissy teigen har några ovanliga val för barns namn för sin son

Chrissy teigen har några ovanliga val för barns namn för sin son

Chrissy Teigen erkände Ellen DeGeneres på måndagen att hon och John Legendhave ingen aning om vad att namnge sin pojke, i juni.

"Boy namn är verkligen tufft!" Teigen - Lip Sync Battlehost och kokboksförfattare - sade på Ellen DeGeneres Show. "Jag tror inte ens att han kommer att ha ett mellannamn eftersom vi inte ens kan tänka på ett förnamn."

”Hur är det Lunar för honom?” Quipped DeGeneres. ”Lunar, jag gillar det !," Teigen instämde.

”Hur Urban? Urban Legend,”erbjöd DeGeneres till en mycket uppskattande publik. Teigen knäckt, sedan sa slugt, "Jag har lekt med Dick Legend mycket... Richard Legend" lämnar Ellen skakade på huvudet.

Chrissy Teigen skrattar Off Playground-Phobic Mom Shamers

Kampen är på riktigt. Tydligen behöver Legend och Teigen inte öga mot öga på pojken namn: ”Alla är som," Varför inte göra JJ sak, John jr? 'Säger Teigen' Men John och hans ego, han var som. "jag vill inte att han känna att han måste leva upp till det.”

load...

”Och jag var som, 'Wow, du är en idiot,'” en skrattande Teigen berättade DeGeneres. ”'Tyvärr förbjuder himlen han göra vad du gör. Så otroligt. ”Teigen mock-sprutade.

Nu är Teigen alltid riktigt jäkla roligt, men vi på allvar gräva sin super-lustiga graviditet hjärnan. Hon är nonstop komedi mode dessa dagar på sociala medier som hon räknar ner till henne (fortfarande namnlösa) pojke.

Jag är rädd Luna är gonna hatar henne lillebror eftersom jag har verkligen svårt att välkomna nya bravo gruppmedlemmar

- christine Teigen (@chrissyteigen) 13 februari, 2018

Till exempel, twittrade hon detta på 12 februari: "Jag är rädd Luna kommer hata henne lillebror eftersom jag har verkligen svårt att välkomna nya bravo gruppmedlemmar." Snälla Gud, låt Chrissy Teigen börja skriva tv-manus.

load...

Chrissy Teigen & Her Permanent houseguest - & the Mysterious Fallet med den saknade Toilet

På 7 februari vände Teigen tabellerna på paparazzi, som vågade följa henne in i affären, genom att publicera på Instagram en uppsluppen unflattering - och super-real - pap skott av sig själv och Luna och ett slumpartat kundvagn.

Jag brukade ta människor som fick fotograferade i dagligvaruhandeln var inte riktigt köper saker de gillar och var få betalt för något men visar sig paparazzin faktiskt komma in i affären och fånga dina mest intima groceryvagn objekt detta är en parodi #TOOINTIMATE #KEEPCARTSPRIVATE #SACREDSPACE

Hon rubricerade det, "Jag brukade ta människor som fick fotograferade i dagligvaruhandeln var inte riktigt köpa saker de gillar och var få betalt för något men visar sig paparazzin faktiskt komma in i affären och fånga dina mest intima groceryvagn objekt Detta är en travesti #TOOINTIMATE #KEEPCARTSPRIVATE #SACREDSPACE." Japp, är Teigen drottningen av rullande med det (i detta fall, bokstavligen) och vi älskar det.

Då, på 11 februari, slayed hon Instagram med en lustiga bild på hennes förbereder lunch topless med strategiskt placerade tecknade sallader.

Plz inte synd mig Jag är stark stolt sallad gör kvinna bara vara naturlig och försöker att leva mitt liv

Rubriken? "Plz inte synd mig Jag är stark stolt sallad gör kvinna bara vara naturlig och försöker att leva mitt liv."

Vi har faktiskt hoppas Teigen går tillbaka och läser kommentarerna från salladen fatt Insta postbecause en av dem kan ha inkluderat en perfekt baby namn för sin lilla pojke. Hennes fan skrev, "Jag såg dig på Ellen och hur du talade om baby namnen och hur mycket du älskar utrymme och alla och jag tänkte Sol skulle vara så sött för en pojke så har du solen och månen med flicka Luna

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Lilla pojken tror att tamponger är batterier

Post Föräldraskap

Denna mamma kämpade med en ätstörning under graviditeten

Post Föräldraskap

Malia Obama flyttar in i Harvard sovsal med hjälp av tidigare FLOTUS & POTUS

Post Föräldraskap

När det gäller bröstmjölk blir barnbarn bättre

Post Föräldraskap

Årets mest bedårande halloween kostymer för spädbarn

Post Föräldraskap

Alla haglar tvillingarna! Beyoncés pappa bekräftar födelsen

Post Föräldraskap

Ja, tonårss hjärnor får dem att göra dumma skit - men det finns hopp

Post Föräldraskap

Bip s Carly Waddell avslöjar ultraljudsbilden av uncooperative foster

Post Föräldraskap

United ber om ursäkt för förnedrande barnfamilj med speciella behov

Post Föräldraskap

Första gången mamma som blev avskedad medan gravid

Post Föräldraskap

11 halloween aktiviteter för barn som är för gamla för trick-or-treating

Post Föräldraskap

Bristol Palin väntar baby nr 3