Chrissy teigen är OK med dotter luna kärlek till pommes frites | BurnbrightLove.com

Chrissy teigen är OK med dotter luna kärlek till pommes frites

Chrissy teigen är OK med dotter luna kärlek till pommes frites

Ja, vi vet; vi vet. Hon är en kokbok författare och en super med benen så länge som ett kvarter och hon har en spelning svalare än de flesta människor någonsin kommer att uppleva (Lip Sync Battlehost som frossa med A-kändisar). Och sedan finns det sexiga crooner make (John Legend) hon får resa världen med. Ja. Vi hör dig.

Som sagt, vi fortfarande hävdar att Chrissy Teigen fortfarande en av de mest relatable, tillgängliga mammor där ute - i synnerhet när det gäller vad hennes dotter, Luna, äter dessa dagar.

Chrissy Teigen inte är gravid igen, så ni kan koppla av

Teigen - som samarbetar med McDonalds att tillkännage nyheten om deras Global McDelivery samarbete med UberEats- vill att hennes lilla flicka att ha den mest normal barndom som möjligt.

load...

Teigen berättade Peoplethat balans är allt. ”Det är svårt ibland eftersom du vill hitta balans och det organiska detta, organisk allt”, sade hon. ”Hon älskar pommes frites, som, hon ett barn. Jag vill inte beröva henne. Jag vill inte att hon ska inte kunna äta pommes frites eller inte att kunna njuta av en bit godis. Allt är i balans.”

Chrissy Teigen öppnar om hennes förlossningsdepression

Teigen är också uppenbarligen inte en germaphobe heller. ”Jag vill [Luna] för att gå och spela i playplace och jag vill att hon ska göra dessa barn saker ", tillade hon. (Bara kanske inte slicka någonting, Luna.)

”Hon är bara typ av lära sig om såser så nu med sina pommes frites hon ser sig omkring och vet att det finns ketchup någonstans” Teigen berättade People. ”Jag är som," Du brukade äta din pommes frites vanligt! Nu behöver hon kryddor.”

load...

Ok, ni vet hur besatt jag med att få mat levereras och min kärlek för @McDonalds. Mina två favoriter har gått samman tack vare #McDelivery nu @UberEATS. För att inte nämna detta MERCH DROP som du kan fastna medan mängder sista genom att beställa #McDelivery från deltagande restauranger nära dig börjar i morgon 7/26 kl 11 lokal tid. #A.d

Igår var Teigen fläckig ger gratis mat till Hoboken brandmän från McDelivery Collectionas del av hennes samarbete med Mickey D's. Hon skrev en söt skott med brandmän på hennes Instagram accountcaptioned, "Ok, ni vet hur besatt jag med att få mat levereras och min kärlek för @McDonalds. Mina två favoriter har gått samman tack vare #McDelivery nu @UberEATS. "

Vi gissar Luna gjorde en hel Lotta frites den dagen.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Audrey Roloff kämpar 2 veckor postpartum

Post Föräldraskap

20 procent av barn som dör i bilsvår har inte behållits korrekt

Post Föräldraskap

Vad är montessori förskola? slutligen förklarade montessori

Post Föräldraskap

Du kommer aldrig att gissa varför Audrey Roloff var mamma-skamad den här gången

Post Föräldraskap

Seth Rogens mamma är alla 2018 mammor: hon spårade honom på Twitter

Post Föräldraskap

Barnböcker för föräldrar som vill att deras barn ska förstå polyamory

Post Föräldraskap

Denna mamma berättade för lärare att hennes dotter är färdig med läxor - för alltid

Post Föräldraskap

Hur tonåringar är som katter

Post Föräldraskap

Hur man hanterar håravfall i postparten enligt reddit

Post Föräldraskap

Ska ditt barn spela ett musikinstrument?

Post Föräldraskap

Varför Diego Luna 8-åriga delade stjärnan krigs hemligheter

Post Föräldraskap

10 roligaste tweets från föräldrarna denna vecka