Chip & Joanna gaines slammed för att ha en 5th kid | BurnbrightLove.com

Chip & Joanna gaines slammed för att ha en 5th kid

Chip & Joanna gaines slammed för att ha en 5th kid

Uppdaterad 5 januari 2018, 08:00 PT: Allt är inte bra inFixer Övre fläkt land. Us Weeklyreportsthat sedan tillkännage Joanna Gaines' graviditet den här veckan, Gaines och hennes man Chip har Fielding flaken från alla håll: Fans och kritiker verkar både känna att fem barn är helt enkelt. Alltför många barn.

”Jag gillar dem ok men tillräckligt med barnen redan ", skrev en commenter på Facebook. 'Deras egna barn bad dem att inte ha några fler barn på en tidigare episod redan.'

”Tack för att bidra till över befolkningen på planeten 'skrev en annan.' Jag hoppas att detta kommer att vara din sista och du kommer att använda klokare dom.”

"Den 'Vi är tillbaka tillsammans sex barn' aldrig fixar ett äktenskap", instämde en annan. Vänta, var Chip och Jo bryts upp nyligen? Nej? Ja vi inte trodde att så heller. Men betala det inget sinne, troll "betyder bara en mer kid är äktenskapet fortfarande trasig, och nu barnet måste betalar [sic] för brutet äktenskap sex." Aj.

load...

Låt oss påminna ni troll: en kvinnas reproduktiva val är hennes egna. Jo får göra vad hon vill med det livmoder avgudar. Kan vi gå tillbaka till klaga slutet av Fixer Uppernow?

"Gaines parti 7. (Om du fortfarande förvirrad. WE är gravid)," Chip rubricerade inlägget. Vi var inte förväxlas (även you'renot gravid, Chip), men ändå, awww.

Samtidigt är Joannas actualbaby bump synlig under sin gråa hoodie i bilden. Hon skrev ett ultraljud videoto Instagram på onsdag morgon tillsammans med teaser som Chip "svär han kan redan nu säga att det är en pojke."

Chip & Joanna Gaines bröt nästan upp över en felaktig affärsplan

Gaines parti 7. (Om du fortfarande förvirrad. WE är gravid) @joannagaines

load...

Chip svär han kan redan nu säga att det är en pojke. Titta på den lilla pulsslag !! # 5

Baby Gaines har två äldre bröder, Drake och Duke, och två storasystrar, Ella och Emmie Kay. Parets barn varierar i ålder från 7 till 12. Och baserat på vad Joanna delas i en juni intervju withPeople kommer barnen att vara över månen om det senaste tillskottet till familjen. ”Jag skulle älska ett barn - eller tvillingar!” Joanna berättade utloppet. ”Barnen alltid frågar mig," Mamma, kan du ha en annan baby?"

Hon delade också att Emmie Kay, den yngsta av kullen vid 7 års ålder, var från början på staket om en ny syskon - en helt förståeligt hållning sedan att barnet i familjen ofta har några allvarliga förmåner. Men när Emmie förändrade hennes melodi, Joanna såg det som ett tecken på att det var dags för ett nytt tillägg till familjen.

Chip & Joanna Gaines Svara på graviditet Rykten

Detta är inte det enda större liv förändras som är på gång för Gaines familjen. I september meddelade Chip och Joanna att den femte säsongen av Fixer övre, som för närvarande vädring på HGTV, kommer att vara det sista. "Chip och Jo beslut att lämna Fixer Upperis verkligen bara baserat på att vilja fånga andan i en minut, för att vila, uppdatera och tillbringa ännu mer tid med sin familj och växande företag" parets rep sade vid den tiden.

Även om vi verkligen kommer att sakna Chip och Joanna på Fixer övre, gör deras beslut att lämna showen för att ägna mer tid åt sin ständigt växande familj säkert en hel del vettigt. Låt barnet Gaines namn hypoteser börja!

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

10 roligaste tweets från föräldrarna denna vecka

Post Föräldraskap

Kim Kardashian West huggar upp sina klänningar för norr

Post Föräldraskap

Använd shoppingresor för att lära barnet ditt ekonomiskt läskunnande

Post Föräldraskap

Maksim Chmerkovskiy & PETA murgatroyd är redo för en annan bebis

Post Föräldraskap

Tess holliday sårbar instagram post om moderskap bröt våra hjärtan

Post Föräldraskap

Penn States hazing döden är exakt brottslig, och så är dessa andra historier

Post Föräldraskap

7 löjligt lätta halloween kostymer med bara ett lakan

Post Föräldraskap

Lauren conrad på mamma-shaming & varför hon inte instagram hennes son

Post Föräldraskap

Nr 1 sätt att överleva Att vara en ny förälder

Post Föräldraskap

Bästa nyheterna någonsin: Barnpassning är bra för morföräldrar

Post Föräldraskap

En häxes tips om kristaller för mammor

Post Föräldraskap

Hemliga santa betalar försenade lunchräkningar på grundskolan