Celeb föräldrar var ute i kraft vid kvinnornas marscher | BurnbrightLove.com

Celeb föräldrar var ute i kraft vid kvinnornas marscher

Celeb föräldrar var ute i kraft vid kvinnornas marscher

Vi på allvar inte kan få nog av alla foton och tweets från kändisar som visade sig i spader för kvinnors Marches över hela världen - (! Och) särskilt A-listers som marscherade med sina barn. Smält vårt kalla, cyniska hjärtan, varför Tappa?

När celeb föräldrar postat dessa bilder, internet blåste en packning

Eftersom det är pris säsongen, vi förklara några vinnare av de bästa kändis familjen ögonblick från Marche.

Vinnaren av vår eftertraktade #PregnancyGoals award? Amber Tamblyn, fällt. Tamblyn, som är mightypregnant, slog twoWomen s Marches - Washington, DC och New York City. (Flickvän, när vi var thatpregnant, vi hade tur om vi kom till brevlådan varannan dag.)

load...

Tamblyn sågs med olika kompisar på protesterna, som Amy Schumer och America Ferrera i DC, och Blake Lively i NYC. Tamblyn var brinner varför hon marscherade, berättar Cosmopolitanon Inauguration Day som ”den farligaste sak” är att ”slå sig till ro.”

Mad rekvisita, Amber Tamblyn. Berätta du sätter upp för resten av helgen fötterna.

Sötaste Celebrity Kid på mars? Vi inte kastar bort vår skott (heh, se vad vi gjorde där) för att ge en shoutout Lin-Manuel Miranda redonkulously bedårande son, Sebastian. Miranda - av Hamiltonand I Heightsfame - tog till Twitter under och efter kvinno mars i London, där han deltog tillsammans med sin fru, Vanessa och Sebastian. Miranda fångade Sebastian på video säger, ”God morgon, Womens” och postat det på Twitter. Och hoppsan, exploderade våra äggstockar.

load...

"Good Morning Womens." -Sebastian, i hans bandspelare # WomensMarchpic.twitter.com / IEOvHwlknl

- Lin-Manuel Miranda (@Lin_Manuel) 21 januari, 2017

Vår Do not Mess med Mama Bear Awardgoes till Scarlett Johansson, som inte var blyg om att ta itu med presidentfrom podiet vid DC Mars: ”Jag röstade inte för dig. Jag vill kunna hjälpa dig. Men först ber jag att ni stöder mig, stödja min syster, stödja min mamma."

Johansson talade också öppet om att besöka Planned Parenthood för första gången när hon var 15 år gammal, säger organisationen "som en säker plats där jag kunde behandlas med mild vägledning.”

Johansson skrädde inte wordswhen adressering Trump om hennes lilla flicka ”stödja min dotter, som kan faktiskt - som ett resultat av de möten som du har gjort - att växa upp i ett land som rör sig bakåt, inte framåt, och som eventuellt får inte har rätt att göra val för hennes kropp och hennes framtid att din dotter har haft förmånen att ha.”

Dräpa, Scarlett.

De flesta Badass Feministiska Celebrity Familygoes till rosa och Carey Hart, som landade på Los Angeles kvinno mars med 5-åriga dotter Willow och helt nya son Jameson (snuggled nära Pink i en sele).

"Vi marscherar tillsammans," Pink rubricerade en Instagram bild på Willow och själv håller hemgjorda skyltar. YEAH DU GÖR. Och vi absolut inte komma i vägen.

Hart skrev också på Instagram - ett foto av Pink vaggar Jameson i protest, liksom en annan av Willow uppflugna på sina axlar. Hart sa: ”Very stolt över min fru, och det var verkligen speciellt att marschera på gatorna med min familj i dag... Jag tycker det är pinsamt att regeringen har något att säga i vad min fru eller min vuxna dotter gör med sin kropp. Jag är en stor troende i vistas i körfält. Tycker inte om vad jag skulle göra eller säga? Bry dig inte. Det är inte ditt företag. Så vad sägs om regeringen hålla sig borta från kvinnors företagande?”

load...

Carey Hart, hade vi ingen aning om att du var en rockstjärna för. Allvarliga rekvisita.

19 celeb "dåliga" föräldraskap stunder som får oss att må så mycket bättre om vår egen

Det är en delad Kallast Exes Marching Tillsammans: Både Padma Lakshmi och Drew Barrymore marsche med sina exes (och baby pappor) och deras barn.

Top Chef Lakshmi marsche i Washington, DC, med ex Adam Dell och deras dotter, Krishna, nästan 7.

Det finns definitivt prat som Lakshmi och Dell har återförenats och deras gemensamma utseende mars sannolikt inte kommer att bromsa utbyggnaden av ryktesspridning. Lakshmi postat en bild på Dell (med vilka hon delar vårdnaden) och Krishna hennes Instagram foder. Krishna sitter på sin pappas axlar med en skylt som läser, Rubriken från Lakshmi ”My Girl rättigheter är mänskliga rättigheter.” ”Ensam kan vi göra det lite: tillsammans kan vi göra så mycket.” Ni. Låt oss alla krama ut det.

Och i New York City, Drew Barrymore och hennes ex Will Kopelman marsche döttrar Olive, 4, och Frankie, 2.

”Stolt över min dotter och hennes pappa” Barrymore rubricerade ett skott av Kopelman med Olive på sina axlar. (Vad är det med alla Evolved kändis splittringar? Färg oss imponerad.)

Barrymore rubricerad också en bild från NYC mars: ”Jag älskar kvinnor. Jag lever för mina två döttrar. Och jag är full av stolthet och enighet med alla kvinnor i dag.”

En sista award: Barrymore dotter Olive vinner bästa tecknet. Täckt i Disney klistermärken, läs den ”Jag gillar enhörningar och reproduktiv hälsovård för alla.” Du går, Olive. Vi gillar dig. Och vi får en känsla av att du definitivt ta efter din mamma.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Det är därför som tvingar små tjejer att krama inte är bra

Post Föräldraskap

Barnböcker för föräldrar som vill att deras barn ska förstå polyamory

Post Föräldraskap

Terapeuter avslöjar vad bra förälder faktiskt betyder

Post Föräldraskap

Hur vår bedtime ritual gav min dotter mycket mer än en bra historia

Post Föräldraskap

Beyoncés push party är förutsägbart fab - komplett med henna tatueringar

Post Föräldraskap

Den omfattande guiden till barnskyddssäkerhet

Post Föräldraskap

Reese mussla och dotter Ava phillippe är tvillingar i första gemensamma modelleringsspelningen

Post Föräldraskap

7 tips för nya mammor att få lite sömn

Post Föräldraskap

Vad är montessori förskola? slutligen förklarade montessori

Post Föräldraskap

Snödags hantverksidé: gör pinecone fågelbåt med dina barn

Post Föräldraskap

9 saker vi verkligen behöver sluta säga till våra barn, stat

Post Föräldraskap

Mall cops berätta kvinna som hon inte kan amma i köpcentret - de har fel