Boy scouts omvänd transgender politik - men vad tog dem så länge? | BurnbrightLove.com

Boy scouts omvänd transgender politik - men vad tog dem så länge?

Boy scouts omvänd transgender politik - men vad tog dem så länge?

Igår Boy Scouts of America inrättades en efterlängtad förändring av politiken. De kommer inte längre förlita sig på födelsebevis för att avgöra en pojke rätt till scouterna, vilket banar väg för trans pojkar att ansluta sig till organisationen.

8-årig pojke sparkas ut ur scouterna för att vara trans

Vi är så glada att slutligen allof unga män dagens och morgondagens kan nu ansluta sig till en institution som har funnits i över 100 år. Som sagt, det är djupt olyckligt att det dröjde till 2017 för att detta ska ske. Varför tog det så lång tid? Varför tog det så mycket längre tid än det gjorde för flickscouter?

load...

Jämfört med scouterna har flickscouter alltid varit före sin tid: från deras push för rasistiskt integrerade trupper på 1950-talet till sin inspirerande röra sig i 2015 för att slå ned en $ 100.000 donation som erbjöds under förutsättning att den inte användas att stödja trans scouter. Samtidigt tog scouterna deras slagsmål mot integration hela vägen till Högsta domstolen år 2000, när en 5-4 dom beslutade domstolen att scouterna hade rätt att avgöra vem som kan ingå eller uteslutas från medlemskap - inklusive homosexuella pojkar och män. Det var inte förrän 2015that de omvända deras förbud mot homosexuella scouter och truppledare, och inte förrän igår att de officiellt tillåtet trans scouter.

load...

Mamma smällde för att låta lätt scouterna se henne amningen

Det finns ingen tvekan om att flickscouter har utvecklats snabbare som en institution, men jag tror att denna skillnad är, i sin kärna, baserat i sexism. Kvinnor har alltid haft mer flytande könsidentiteter än män. Kvinnor kan bära byxor och klippa håret kort och ändå tas på allvar. De kan ta på stereotypt manliga utseende och fortfarande anses vara feminina. Män, å andra sidan, får inget sådant utrymme; För att vara en "man" måste du faller inom snäva parametrar för klädsel, utseende och beteende.

Detta beror på att det är bra för kvinnor att efterlikna män, eftersom män är fortfarande betraktas som den överlägsna könet. Det är inte OK för män att efterlikna kvinnor eftersom vi fortfarande vara svagare och mindre värdefulla.

Naturligtvis, homofobi och trans är deras egna typer av hat och rädsla. Men jag skulle vilja påstå att i sin kärna är tron ​​på att män är bättre än kvinnor och därför är det mycket mindre acceptabelt för en pojke eller man att sudda dessa gränser än för en flicka eller kvinna att. Skillnaden i tidslinjer av homosexuella och trans acceptans mellan scouterna och flickscouter är en verklig exempel på hur sexism är fortfarande en faktor i vårt samhälle som påverkar vår politik och beteende.

7 saker du behöver veta om trans befolkningen i USA

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Hur man hanterar vinterferiehusläxor

Post Föräldraskap

Hur går tillbaka till skolan som en arbetande ensam mamma kan gynna dina barn

Post Föräldraskap

Jag skrek f-ordet hos min tonåring över ett dumt argument

Post Föräldraskap

10 tips för det enklaste gör det själv halloween barnens kostym

Post Föräldraskap

10 netflixfilmer för barn vars föräldrar arbetar hemifrån under en snödag

Post Föräldraskap

Jag omfamnar hygge med mina barn eftersom jag är lat

Post Föräldraskap

6 anledningar efter skolan är värda ansträngningarna

Post Föräldraskap

School Yanks att döda en mockingbird för att diskutera rasism är obekväma

Post Föräldraskap

Mor stämmer med transgender dotter för övergången

Post Föräldraskap

En co-sleeper guide för att få det på

Post Föräldraskap

4 skäl till varför rosa är vår mamma krossa

Post Föräldraskap

Gwyneth Paltrows tacksägelsesbild visar att föräldraskap inte behöver suga