Bilar både du och din tonåring vill ha dem att köra | BurnbrightLove.com

Bilar både du och din tonåring vill ha dem att köra

Bilar både du och din tonåring vill ha dem att köra

Det är säkert att säga den enda gången du ser verkligen fram emot att besöka DMV är på 16: e födelsedag. För föräldrar, men ett barn att få hennes körkort kan definitivt vara skrämmande - sannolikt eftersom det innebär att titta på din "baby" ombord på den aktivitet som är den ledande dödsorsaken för amerikanska tonåringar enligt CDC. (Inte galen dig eller något.) Men oroa dig inte: Även om det finns flera faktorer - pris, körsträcka, även stil - för att ta hänsyn till när man köper en bil för en ny drivrutin, det viktigaste i särklass är säkerheten.

För en sak, elektronisk stabilitetskontroll och gardin krockkuddar är ett måste. Större bilar skyddar bättre vid en krock, så inga vespor, OK? Och undvika högre fordon som stadsjeepar, som har en högre tyngdpunkt och är mer benägna att välta. Sport och turbo upplagor med högre hästkrafter också rekommenderas inte, eftersom det ökar risken för vårdslös körning.

Så med alla som sagt, vad på jorden är kvar att köpa? Här är våra nio val för bilar som kontrollerar allthe nya förare lådor - och även se cool också.

load...

10 livsförändrande Podcasts för tonåringar

1. Honda Accord

Bild: Honda

Honda Accord är på de flesta listor över säkraste bilarna för tonåringar, från konsument Reportsto Insurance Institute for Highway Safety. Den 2017 levereras med en backkamera, Honda LaneWatch Bluetooth och strömmande ljud och finns med en ”svit av säkerhets- och förarassisterande teknik för att göra dig uppmärksam på saker du kanske missar när du kör.” The Accord har en National Highway Traffic Safety Administration femstjärniga säkerhetsklassificering och är på bilen och Driver10Best lista för 2017.

 • 2017 start MSRP $ 22.455
 • load...
 • 23/32 mpg stad / landsväg

2. Ford Fusion

Bild: Ford

En annan favorit är Fords midsize sedan, som levereras som standard med en backkamera, elektronisk stabilitetskontroll, första och andra raden side-gardin krockkuddar, en personlig säkerhetssystem, och tillgängliga före kollision hjälpa till med detektions fotgängare.

 • 2018 start MSRP $ 22.120
 • 21/32 mpg stad / landsväg

3. Honda Civic

Bild: Honda

Även mindre än Accord, desto mer överkomligt pris och bättre körsträcka sätta Civic på listan över bästa bilar för nya förare enligt Kelley Blue Book och Consumer Reports. Civic kommer också med en backkamera och finns med Honda Sensing på sina automatiska modeller. Det har en NHTSA femstjärniga säkerhetsklassificering och är den totala vinnaren av KBB Best Buy Award.

 • 2017 start MSRP $ 18.740
 • 28/40 mpg stad / landsväg
Mer: Ska du rökgrytan med din tonåring?

4. Hyundai Sonata

Bild: Hyundai

Den nya Sonata är laddad med säkerhetsfunktioner, inklusive döda vinkeln upptäckt med bakre tvär trafik alert och filbytes assist, en backkamera, fordonsstabilitet ledningssystem och elektronisk stabilitetskontroll. Det kommer också standard med handsfree Apple CarPlay och Android Auto stöd har en NHTSA femstjärniga säkerhetsklassificering och röstades 2017 IIHS Top Safety Pick när de är utrustade med automatisk nödbromsning och dynamiska xenonljus. Här finns också den bästa garantin tillgängliga - 10 år / 100.000.

 • 2018 start MSRP $ 22.050
 • 25/36 mpg stad / landsväg
 • load...

5. Mazda Mazda3

Bild: Mazda

En av de mest prisvärda nya bilar på denna lista är Mazda3 fyrdörrars jäkligt snygg. Utrustad med Mazdas låsningsfria bromssystem med elektronisk bromskraftsfördelning och bromshjälp, dynamisk stabilitetskontroll, dragkraft-styrsystem och en backkamera, det är en av de säkrare bilarna på vägen. Röstade en 2017 IIHS Top Safety Pick Plus ”när de är utrustade med tillgängligt Smart City Brake Support och Adaptive Front-Lighting System” och också heter en bil och Driver10Best under de senaste fyra åren. EPA rankas Mazda som den mest ”bränslesnåla auto tillverkare i USA.”

 • 2017 start MSRP $ 17.845
 • 28/37 mpg stad / landsväg

6. Toyota Prius

Förutom den bästa mpg på listan, Prius har också en av de mest allomfattande vanliga säkerhets paket. Toyota Safety Sense är märkets avancerade integrerat system av teknik, som omfattar lane avgång alert, fullhastighetsintervall dynamisk radar farthållare, pre-kollisionssystem med Pedestrian Detection och automatiska balkar. Detta är utöver en integrerad backup kamera, blind plats monitor, bakre tvär trafik alert och deras Star Safety System - ”en svit av sex avancerade säkerhetsfunktioner” vad varumärket samtal Vid jämförelse med konkurrenter, desto högre pris punkt bringar Prius i samma område som många andra add-on säkerhets paket.

 • 2017 start MSRP $ 23.475
 • 50/54 mpg stad / landsväg
Mer: min tonåring kommer inte att använda en smartphone - Kommer han fortfarande ha ett socialt liv?

7. Subaru

Bild: Subaru

Även om Impreza inte kommer standard med så många säkerhetsfunktioner som konkurrenter, det tippad som den längsta variga fordon i sin klass - och varje Subaru är utrustad med symmetrisk fyrhjulsdrift, vilket förbättrar dragkraft för aktivt undvikande av olyckor. Syn Driver Assist teknik, blind plats detektering och bakre tvär trafik alert finns på några av de mer premiummodeller, men alla kommer med en bakåtseende kamera och vända automatisk bromsning. Impreza erbjuder impressivenumber add-on komponenter och när de är utrustade med syn och styrning känsliga strålkastare, gör det IIHS listan över de främsta säkerhets hackor.

 • 2017 start MSRP $ 18.395
 • 28/38 mpg stad / landsväg

8. Toyota Corolla

Toyota Corolla dyker upp på flera listor över de bästa rekommenderade bilar för tonåringar, däribland Kelley Blue Book, Consumer Reports, och US News & World Report.Like Prius, Corolla kommer också standard med Toyota Safety Sense, ett paket som innehåller en pre-kollisionssystem med Pedestrian Detection, Lane avresa varning med styrhjälp, dynamisk radar farthållare och automatiska balkar och varumärkets Star Safety System. Denna modell kommer också med åtta krockkuddar, en backup kamera och ljud Plus för att hålla händerna fria och ögonen på vägen. 2017 IIHS Top Safety Pick.

 • 2018 start MSRP $ 18,500
 • 28/36 mpg stad / landsväg

9. Chevy Malibu

Bild: Chevrolet

Framröstad som bästa medelstora bilen för familjer är 2017 Chevy Malibu också på IIHS högsta säkerhet plocklista när de är utrustade med tillgängligt förar förtroende paket. Malibu erbjuder 11 tillgängliga säkerhetsfunktioner för att förhindra olyckor innan de inträffar, inklusive främre och bakre parkeringshjälp fram fotgängare bromsning och adaptiv farthållare. Den levereras som standard med 10 krockkuddar, och LS-versionen och ovan inkluderar en speciell tonåring drivrutinspaket för att uppmuntra säker körvanor.

 • 2017 start MSRP $ 21.680
 • 27/36 mpg stad / landsväg

Om din budget inte tillåter för en ny bil, äldre modeller av alla dessa bilar är fortfarande exceptionella alternativ. Se till att kolla in webbplatser som NHTSAand IIHS, och kom ihåg: En säker bil är mycket viktigare än en fancy en. Välj den mest tillförlitliga bilen med de bästa säkerhetsfunktioner i din prisklass - även om det är apelsin (sorry, kid).

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Hur man hanterar vinterferiehusläxor

Post Föräldraskap

Olivia ville mocka bröstpumpbh ad och vi älskar henne för det

Post Föräldraskap

Mamma av nfls colin kaepernick svarar på Trump-kommentaren

Post Föräldraskap

7 saker mammor som homeschool deras barn vill att du ska veta

Post Föräldraskap

5 ge böcker som din dotter behöver läsa just nu

Post Föräldraskap

Hur lär du dina barn (& själv) om svart historia månad

Post Föräldraskap

Hur man är en feministisk far

Post Föräldraskap

Vad är Neonatal abstinenssyndrom och hur kan vi hjälpa barn som drabbats?

Post Föräldraskap

Gravid Bachelor i paradiset stjärnan har precis fått en ultraljud på live-tv

Post Föräldraskap

Luke Bryan öppnar sig för att anta sin systers barn

Post Föräldraskap

United ber om ursäkt för förnedrande barnfamilj med speciella behov

Post Föräldraskap

Tyra banker har ångrar om att dela bild av son York på sociala medier