Även barn kan visa tecken på depression och ångest | BurnbrightLove.com

Även barn kan visa tecken på depression och ångest

Även barn kan visa tecken på depression och ångest

De flesta av oss anta att barn inte kan uppleva depression och ångest eftersom de är känslor du kan bara ha när du lär dig om saker som orättvisa, obesvarad kärlek och som vår president är. Men en ny studie säger att även spädbarn kan visa tecken i samband med senare depression och ångest.

Jag kan aldrig gå av depression medicin, och det är OK

I denna month'sissue av Journal of American Academy of Child & Adolescent Psychiatry, finns det en studie med mycket komplicerade titeln "Neonatal Amygdala Funktionell Connectivity vila i friska och för tidigt födda barn och tidig interna symptom." (Whew.) Vad studien fann var att både fullgångna och för tidigt födda barn, det var som Huffington Postexplains det "vissa mönster av hjärn anslutning. Hos nyfödda barn som kan förutsäga barnets sannolikheten att visa tidiga symtom på psykisk sjukdom."

load...

För att undersöka teorin att för tidigt födda barn har en större risk att utveckla psykisk sjukdom, forskare gjorde MRI på 65 fullgångna och 57 prematura barn och sedan studerade dem igen två år senare. De fann att i båda fullgångna och för tidigt födda barn, de med en starkare koppling mellan amygdala (hjärnans centrum för känslor, känslomässigt beteende och motivation) och den mediala prefrontala cortex (den del av inblandade i minnet och beslutsfattande hjärnan ) var mer benägna att visa tecken på depression eller ångest i åldern 2 (såsom hopplöshet, sorg, irritabilitet och att det inte går att hitta glädje i saker som leksaker).

Upplev smärtan av en panikattack, även om du inte har ångest

load...

Men de av oss som lider av depression eller ångest och oroa vidarebefordra den till våra barn behöver inte att överlämna sig till idén att våra barn kommer antingen att födas med vår psykisk sjukdom eller de kommer inte. Som Dr Cynthia Rogers, en av studiens författare, berättade HuffPo, "Det är viktigt att notera. Att erfarenheterna och miljö som de utsätts för när de växer kan ändra dessa anslutningsmönster, vilket gör det mer eller mindre troligt att dessa symptom till utveckla."

Biologi är inte öde, och att veta att våra barn kan födas med vissa egenskaper kan bara hjälpa oss att vara mer uppmärksam på våra barns känslor och vår roll i att forma sin framtid.

Bördan av högfungerande depressiv

(H / T Babble)

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Ellen degeneres lanserar ny baby livsstil samling

Post Föräldraskap

Hur man kombinerar barnnamn för att skapa en unik och ny

Post Föräldraskap

Ibland finns det en bra anledning att låta ditt barn svära

Post Föräldraskap

Jag är gravid (med avsikt!), Men jag skulle hellre prata om aborten jag hade för 3 år sedan

Post Föräldraskap

5-åringen finner ut att han får ett nytt hjärta

Post Föräldraskap

Det är dags att sluta barnnamnet shaming

Post Föräldraskap

Ett öppet brev till mina republikanska vänner, angående Betsy devos

Post Föräldraskap

Jag inser inte att min mamma var clueless tills jag hade ett barn

Post Föräldraskap

Chelsea Clinton till snl författare: lämna Barron Trump ensam

Post Föräldraskap

Varför Pre-K är det viktigaste året

Post Föräldraskap

Hur jag berättade för mitt barn om Santa: Föräldrarna spjäller

Post Föräldraskap

Snäll främling hjälper mamma att hantera envis Toddler