Är din giftiga medarbetare sårad i förhållande till dina barn? | BurnbrightLove.com

Är din giftiga medarbetare sårad i förhållande till dina barn?

Är din giftiga medarbetare sårad i förhållande till dina barn?

Av Alex Wilson

Även om du arbetar en 9-till-5 kontorsjobb, har du utan tvekan tog en lite arbete stresshome med dig någon gång. På den grova dagar, är det svårt att helt skilja dig från den tidskänsliga projekt som krävande chef och de catty medarbetare. Men har du haft möjlighet att fundera över hur negativitet på jobbet påverkar dina relationer, särskilt med dina barn?

Olika studier tyder på att dåligt humör som inspirerats av arbetsplatsstress - och medarbetare, i synnerhet - bo hos oss när vi lämnar kontoret. Ohövlighet från medarbetare kan ha en väsentligt negativ inverkan på en persons hem liv, och som ett resultat, deras relation med sina barn.

5 sätt att hålla Sane under läsåret

Ledda av Sandy Lim vid University of Singapore, ett team av psykologiska fann forskarna att de anställda som arbetar med höga halter av ohövlighet på arbetsplatsen är mer benägna att ta ut sin negativa stämningen på sina familjer när de är hemma.

load...

”Arbetsplats ohövlighet är en subtil form av inter misshandel,” forskarna skrev. ”Ohövlig beteenden är vanligtvis oförskämd eller ohövliga beteenden som bryter mot arbetsplatsen normer om respekt, till exempel, kränkande kommentarer, adresse andra i oprofessionellt villkor och användning av en nedlåtande ton.”

Dessa beteenden kan hända i alla arbetsplatser, men de är statistiskt mer sannolikt att inriktas mot en viss typ av anställda: att arbeta moms. Och tyvärr, det finns vetenskapliga bevis för att backa upp det. Enligt studier av American Psychological Association, antalet barn en arbetande kvinna har dikterar hur hon behandlas på arbetsplatsen.

”Mödrar rapporterade mer ohövlighet än fäder och barnlösa kvinnor rapporterade mer ohövlighet än barnlösa män,” studien lyder. ”Mödrar med tre barn behandlades mer uncivilly än kvinnor med färre barn.”

load...

Denna arbetsplats ohövlighet är utöver alla de andra hinder som arbetar momsface: föråldrad könsstereotyper, löneklyftan, etc. I andra studier, mödrar var mer benägna än icke-mödrar att ses som mindre kompetenta och mindre motiverade. Män behövde inte kämpa med denna uppfattning.

University of Singapore studie fann ett samband mellan upplever ohövlighet på arbetsplatsen och känslor av fientlighet, som så småningom kom tillbaka till de anställdas familjer: ”Våra resultat visar att upplevelsen av ohövlighet positivt relaterat till känslor av fientlighet, som i sin tur är förknippade med ökade arga familj beteenden som klassificerats av makar.”

Denna Gravid Är Mad Hon kommer inte att Law School, och det är allt

Skrämmande, eller hur? Ingen vill oavsiktligt skada människor som de bryr sig om. Nästa gång du arbetar med giftiga medarbetare stress och du vill behålla det ut ur huset, här är några strategier du kan genomföra.

1. Prata med en kontors confidant.Your instinkt kan vara att ventilera när du kommer hem, men håll ditt arbete klagomål på arbete i stället. Lynn Taylor, författare till Tame Din Terrible Office Tyrant: Hantera Barnslig Boss Beteende och trivs i ditt jobb, säger att det är viktigt att hålla ditt yrkesliv av ditt privatliv och vice versa. ”Det är naturligt, till exempel, att komma hem vilja att ventilera,” Taylor berättade Business Insider. ”Men sånt kan bära tunna på din partner (eller barn) över tiden, eftersom de kan känna sig hjälplös.”

2. Gå på en promenad. Ta dig tid att varva med lite solo åtgärder. Gå på en walkaround blocket och ta en mental paus. De endorfiner du släpper kommer att utlösa en positiv känsla i kroppen, och du kommer att kunna titta på din situation med en tydligare huvud. Du kanske upptäcker att en kort paus är precis vad du behöver för en fräschare perspektiv, och när du kommer tillbaka till kontoret kommer att oförskämd medarbetare inte längre dominera din dag.

load...

En alarmerande antal människor att hitta sin arbetsplats Stressigt & Hostile

3. Umgås med dina family.Yes, du läste rätt! Även om du aktivt försöker hålla stressen borta från dina nära och kära, kan forskning showsthat tid för familjen hjälpa dig att hantera svåra situationer. Så får tillsammans med dina barn och / eller partner - se bara till att du gör en aktivitet som distraherar dig från jobbet.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Psa: kvinnor behöver inte en anledning att inte ha barn

Post Föräldraskap

Sommartid: för att vara förälder är inte tillräckligt svårt

Post Föräldraskap

När barn med autism når puberteten

Post Föräldraskap

Salma hayek postar sällsynt vänskapsbild med dottervalentina

Post Föräldraskap

Hur man kombinerar barnnamn för att skapa en unik och ny

Post Föräldraskap

3 lätta snöflingor som håller barnen upptagna när de fastnar inuti

Post Föräldraskap

Vad ska man göra när en lärare hatar ditt barn

Post Föräldraskap

De 6 mammorna möter du alltid på semester

Post Föräldraskap

Fysisk aktivitet kan bidra till att förhindra depression hos barn

Post Föräldraskap

Hur man firar våren equinox med barnen

Post Föräldraskap

Halloween-inspirerade barnnamn avsedda för den klassiska skräckfläkten i oss alla

Post Föräldraskap

Är det dags för grundskolorna att sluta fira valentins dag?