7 vackra Ryan Gosling citat om faderskap och familj | BurnbrightLove.com

7 vackra Ryan Gosling citat om faderskap och familj

7 vackra Ryan Gosling citat om faderskap och familj

Ryan Gosling är många saker: en tänkare, en framgångsrik skådespelare, en Hollywood hjärtekrossare, en kärleksfull partner och även en kärleksfull pappa. Det är hans roll som far skådespelaren berörde under sin intervju för januari 2017 frågan om GQmagazine.

Du kan tro Ryan Gosling och Eva Mendes gifte (men du kommer inte att vara till höger)

Här är hans standout offerter på att skaffa barn - han delar två döttrar, Amada Lee och Esmeralda Amada, med Eva Mendes - och sin egen erfarenhet av barndomen: spoiler, hatade han det!

1. Alla klichéer när det gäller att vara förälder är sanna

Innan du har barn du hör en massa saker om hur det är att vara förälder och Gosling framgångsrikt kan bekräfta att nästan allt du har hört är sant. Han sade: "Du hör hur det är att ha barn, och alla klichéer är sanna. Jag kände att jag visste att allt skulle vara annorlunda, men tills du upplever att det finns inget sätt att verkligen veta vad folk menar."

load...

2. Han kan inte tro hur lycklig han är

Gosling räknar hans lyckliga stjärna eftersom inte bara har han en fantastisk kvinna i hans liv som är en fantastisk mamma, också ser han sina barn som "dröm barn." "Jag vet bara hur det är att ha mina barn", sade han. "Och i min situation är Eva drömmen mor, och de är dröm barn, och det är som en dröm som jag har just nu. Jag drömmer allt. Så jag känner mig så lycklig."

3. Att bli far inte överlagt

Under sin intervju avslöjade Gosling att även om han aldrig riktigt tänkt på att bli pappa, när det hände, snabbt blev det en av de mest otroliga upplevelser av sitt liv.

"Det är inte något jag verkligen trodde på [bli far], eller till och med trodde att jag ville", erkände han... "Jag hade inte en romantiserad uppfattning om det... Det kom i en mycket överraskande och typ av organiskt sätt Det fanns inget typ av överlagt om det, du vet det bara plötsligt. Mitt liv hade förändrats och tacka. Gud det gjorde."

load...

Låt oss sluta klappa Ryan Gosling på baksidan för att vara en lika förälder

4. Att vara en förälder kan vara absolut kaos

Gosling talade om hur att bli förälder påverkar allt annat i livet, men det är en speciell typ av förändring. Han sade: "Det är en sorts kaos i det som jag älskar. Kanske i mitt liv som jag slags sätta mig i situationer som var kaotisk, utanför mitt liv. Och nu har jag det hemma, och jag behöver inte leta efter den."

5. Han vill få faderskap rätt

Gosling kommer från en trasig hem (hans föräldrar skilde sig när han var i åldern 13) och han uppfostrades av sin mor.

På tal om att vilja vara en stor förälder och gör saker rätt, sade han GQ: "När du träffar dina barn du inser att de förtjänar stora föräldrar Och så har du din marschorder och du måste försöka bli den person som de förtjänar.."

6. Ibland är det bara att släppa taget

Vi vet alla att det finns vissa drag om oss själva som är mindre än önskvärt, och som förälder du orolig att du kan passera på dessa dåliga egenskaper. Dock har Gosling insett att ibland är det bara bäst att sluta oroa.

"Du är nervös att de ska få alla de egenskaper av dig själv att du har kämpat med, och då du inser att de inte är du. Och det är en lättnad." han sa.

Sättet Eva Mendes valde sin andra dotters namn är vacker

7. Han hatade att vara ett barn

Gosling, överraskande, inte mycket omsorg för att vara ett barn. Men han hade turen att ha en mamma som förstod honom. På tal om sina känslor som barn, sade han, "Jag kände bara denna känsla av. Jag har en begränsad tid och, du vet, jag måste komma igång jag också inte gillar godtycke kontroll som folk verkade ha över mig."

load...

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Hur man hanterar håravfall i postparten enligt reddit

Post Föräldraskap

Min 8-åriga hämtade porr - här är hur vi hanterade det

Post Föräldraskap

6 roliga strumpbyxor som gör dina barn smartare

Post Föräldraskap

Dessa 9 läskiga kostymer för barn är skrämmande - på ett bra sätt

Post Föräldraskap

17 populära 2018 baby namn vi såg aldrig kommer

Post Föräldraskap

Khloé Kardashian chockad att lära sig att hon inte har en pojke

Post Föräldraskap

När ska du ta ditt barn till läkaren mot att tuffa det hemma

Post Föräldraskap

Du kommer aldrig att gissa varför Audrey Roloff var mamma-skamad den här gången

Post Föräldraskap

Kan farföräldrar faktiskt göra mer skada än bra?

Post Föräldraskap

Trump presidentskapet kommer att bli en katastrof för ammande mödrar

Post Föräldraskap

Restaurang erbjuder incitament för dig att lägga ner din telefon

Post Föräldraskap

Hur vår bedtime ritual gav min dotter mycket mer än en bra historia