7 galet kön avslöjar för extrema föräldrar | BurnbrightLove.com

7 galet kön avslöjar för extrema föräldrar

7 galet kön avslöjar för extrema föräldrar

Att ta reda på ditt ofödda barnets kön är inte längre den privata ögonblick det en gång var. I enklare tider, skulle läkaren kanske göra ett skämt om ”hamburgare eller hot dog” på ett sonogram eller om du bara skulle få ett samtal från kontoret med dina blodprovsresultat. Men i en ålder av sociala medier, episk köns avslöja (eller "köns avslöja", som de är ofta och felaktigt kallas eftersom vi alla vet vid det här laget kön presentation är en social constructand är helt upp till ditt barn, eller hur?) firandet är plötsligt en sak. Japp, rök bomber, fyllda munkar, konfetti kanoner, krita fyllda baseballs - alla dessa redskap är nu par för kursen när upptäcka vilken typ av genitalier din framtida barn packar. Åtminstone dessa partier är bra för fotografier.

Så om du är en förväntar overachiever, kanske du vill ha lite inspiration för en verkligt, um, imponerande bebis kön avslöja shindig. Här är några alternativ för att gå den extra mil, från en motorcykel överraskning för en veckas festande till en vild ny hårfärg. Kolla in dessa extremegender avslöjar - och kopiera dem om du vågar.

En Mardi Gras-stil parad

Los Angeles mamma Sarah Bardo deltog i en doozy av en sex avslöja för hennes Seattle-baserade vänner. ”Vi träffades i New Orleans och tillbringat veckan umgås och utforska staden”, säger hon för tillfället. Under festliga resa, föräldrar-till-vara uppfyllt deras besättning på en bar för att ta reda på vilket kön deras första barn. ”De öppnade en låda, och ett gäng rosa hattar och boas och sådana kom ut”, säger Bardo. ”Vi lägger ett 'Det är en flicka' dollarsedel på väggen i baren och sedan ett band började spela.”

load...

Ja, våra käkar var på golvet på denna punkt också. Men vänta, det finns mer. ”Bandet visade vägen, och vi hade en parad ner Bourbon Street, kasta rosa pärlor och dans på gatorna”, minns Bardo. ”Det var episkt.” Tyvärr, kyla föräldrar. Det rosa eller blå Funfetti kaka kanske ser lite svag rätt om nu.

En smärtsam avslöjar - bokstavligt talat

Snacka om att ta en för laget. Denna pappa-till-vara skadades samtidigt lära kön sitt barn. ”Jag sköt en paintball pistol mot min man”, säger Valley Village, Kalifornien, mamma Chelsea Ellington av deras unika avslöja. (Paret fångat smärt händelsen på video - kolla upp det själv på YouTube.) En vän av Ellingtons öppnade kuvertet från läkaren som innehåller information om barnets kön, Sedan satte de antingen blå eller rosa bollar i paintball gevär. ”Jag tog pistolen och öppnade eld mot min man”, minns den prickskytte mamma till en. Um, skrämmande? Är de glada att berätta sin snart kommer att vara barn här? Dessutom är gravida kvinnor även tänkt att vara runt paintball gevär ?? ”Det var mycket roligt!" Ellington insisterar. 'Min man hade ett par blåmärken, men vi faktiskt hade pistolen tackade ganska låg, så det var inte så smärtsamt.' Inte aspainful. Lugnande.

load...

En luxe ljus show

Om du vill gå all-out och kasta en luxe party, överväga en sex avslöja från Hilton Fort Lauderdale Beach Resort. Florida erbjuder tre sätt att visa upp vilket kön ditt ofödda barn: gungade bad bomber i poolen vrida den blå eller rosa; kasta dart på ballonger fyllda med rosa eller blå färg; belysning poolen upp blått eller rosa som kön barnet meddelas. Anläggningen lyser i rosa eller blått. Och sedan festen börjar! Alternativ för din fest paketet ingår drycker i rosa eller blått, en lunchbuffé och ”köns inspirerade snacks” (UM, vänligen nej) såsom blått Terra chips, sockerbetor chips, färgade deviled ägg eller fryst yoghurt. Kör du för kullarna? Men tänk bara på Instagram inlägg!

En stor röra på stranden

Blogg Gray Gillar Babyshowcased fantastiska bilder från brevpapper designer Abby Hollar (av Betrakta liljor Paper) och hennes make Julian Hollars Redondo Beach, Kalifornien, avslöja. Paret och 20 kompisar samlades på stranden klädd i vitt, blundade och väntade på språng för att kasta en hel del rosa pulver i luften. Några fantastiska bilder resulte - det är som en Pinterest dröm.

Motorcykel galenskap

Rochelle Graham-Campbell (grundare och vd för Alikay Naturals) införlivade sin mans kärlek till motorcyklar i sina avslöja, som har över 11.000 visningar på Instagram. (. Du kan också visa videon på YouTube) Graham-Campbell, som för närvarande är gravid, stod med sin son London medan hennes man revved en motorcykel - och ett moln av rosa virvlade runt dem. ”Rochelle planerade alltihop på bara några dagar, forska pulvret på nätet”, säger hennes publicist, Yvonne Leslie. ”Rochelle lovesthe idén om kön visar att har en wow-faktor och åtnjuter alla planering som gick in föra henne rolig syn till livet.”

En medel blodigt buck-jakt (!?) Avslöjar

Valencia, Kalifornien, mamma Emily Carpenter ville få sin jägare man entusiastiska över deras kommande paket av glädje, så hon målade en bock på vissa trä och hade honom skjuta en sammansatt båge på en ballong fylld med färg för att ta reda på. Magenta färg stänkte! ”Jag var ganska säker på att det skulle bli en flicka, men jag vet att alla var ganska förvånad”, säger Carpenter i avslöja. ”De flesta av våra tale checklista gick mot pojke.”

load...

Bild: Getty Images / Design: Mike Commins / SheKnows

En allvarlig färgämne jobb

Amanda Parrish salong-set avslöja gick viral - av goda skäl. Den blivande mamma hade Rapid City, South Dakota, frisör Amber Sacrison färga håret rosa eller blå, och hon skulle bara visa den slutliga avslöja. Och se: Amanda upptäckte hennes barns kön andher egen nya hårfärg på en gång. Det är en lotto ta i, men hon var unfazed. "Det var häftigt. Jag älskade att vara en del av något liknande” Sacrison berättade Todayof roligt kön avslöjar, vilket var hennes idé. ’Att se deras lycka var bara fantastiskt för mig.’ För närvarande Sacrison Facebook-videohas över 8,5 miljoner visningar, så klart det var fantastiskt att andra också. Åh, och den nya mammas hårfärg? Royal blue, folks.

Är hon en flicka? Eller är hon som har en pojke ??? Kön avslöjar jag gjorde för några familj. Detta var en sådan lyckligt ögonblick, ropade jag. Det var så mycket kul !!! Jag kan inte vänta med att göra en annan.

Inlagd av Amber Sacrison - Hair Artiston onsdag, november 11, 2015

Så där har ni det. Om du letar efter sätt att avslöja barnets kön som är verkligen ur lådan, vara säker på att det inte finns någon brist på konstiga, konstiga sätt. Då igen, kan du alltid göra det på gammaldags sätt och ta reda på könet när barnet är fött. Nu thatwould vara riktigt konstigt, skulle inte det?

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Nej, Jennifer Lawrence känner inte några barnsängar, tack

Post Föräldraskap

Twitter attackerar Kim Kardashian väst för nordvästras droopy faux Corset klänning

Post Föräldraskap

Den sötaste (och enklaste) valentins daghantverk för barn

Post Föräldraskap

Vad du behöver göra om ditt vatten bryts innan du kommer till sjukhuset

Post Föräldraskap

När barn med autism når puberteten

Post Föräldraskap

7 tips för nya mammor att få lite sömn

Post Föräldraskap

Måste du verkligen pumpa och dumpa?

Post Föräldraskap

Amazon echos alexa visar sig vara ett dåligt inflytande på våra barn

Post Föräldraskap

Miami mamma föds ensam under orkanen Irma & namnet bebis perfekt

Post Föräldraskap

Dessa miljövänliga kläder är perfekta för barn- och planetjorden

Post Föräldraskap

Introduktion av försändelser från gymnasiet: real talk från tonåringar

Post Föräldraskap

Ibland finns det en bra anledning att låta ditt barn svära