6 vinterhårdtips för dina små | BurnbrightLove.com

6 vinterhårdtips för dina små

6 vinterhårdtips för dina små

När vintern hits, måste vi hålla våra barn hud skyddas lika mycket som vår egen - och det tar lite mer arbete än bara skiktning upp dem när vi lämnar huset (trots allt, måste du packa upp dem så småningom). Plus, massor av barn har särskilda hud frågor som eksem som kan kräva mer uppmärksamhet och omsorg när det är kallt ute. "Under vintermånaderna, yttre påverkan och svalare temperaturer är särskilt grov på ung hud och kan förvärra hudåkommor såsom eksem skov, blöjeksem och 'dribbla utslag' för barnsjukdomar barn", säger hudläkare Dr Rachel Pritzker.

Dessa vinter hudvård tips för barn hjälper dig att hålla ditt barns hud mjuk och frisk - även under tundraworthy väder.

10 Barn Coats som Cute & Cozy

1. Leta efter parfymfria produkter

"Fragrance fritt” på produktetiketter - specifikt tvättmedel och moisturizers - är nyckeln New Jersey allergist och immunolog Tina Zeccarecommends undvika konserveringsmedel alltför Konserveringsmedel ingredienser såsom formaldehyd och propylenglykol kan utlösa hudallergier, varnar hon...

load...

2. Gör inte över bada

För barn och vuxna, om vi badar för ofta, kan vår hud torka ut - och det kan störa hudbarriären och låt allergener i Tänk på att American Academy of Pediatricsrecommends bad barn inte mer än tre gånger i veckan för. Första året. Med äldre barn, notera att varma, långa duschar kan torka ut huden genom att ta bort skyddande naturliga hud eller oljor, säger styrelse-certifierade hudläkare och barnläkare Tsippora Shainhouse. Håll ditt badkar och dusch vattnet varmt, inte hot (en maximal temperatur på 110 grader Fahrenheit för någon) och begränsar längden till mindre än 10 minuter. "Använd en återfuktande tvål - prova Dove känslig hud eller en glycerin bar - och endast tvätta 'smutsiga' områden - hals, fötter, armhålor, övre delen av ryggen, ljumsk / blöjområdet - om resten är rena", tillägger hon.

load...

13 Viktiga produkter för en Germaphobe Mom

3. Fukta väl

Efter badet ditt barn, klappa dem torra med en handduk och tillämpa en återfuktande lotion eller kräm under de tre första minuterna för att få upp ur vattnet för att hjälpa huden att behålla en del av vattnet från dusch och förhindra extra torkning. Om ditt barn inte gillar känslan av en tjock kräm, föreslår Shainhouse använda en lättare fuktlotion, såsom Cetaphil eksem vård lotion, som innehåller hud-reparation ceramider. Hon rekommenderar också att tillämpa en tjock fuktighetskräm, såsom Aveeno salva, till utsatta områden i ett barns hud, liksom näsa, kinder, handleder och händer, innan du går utomhus. "Ingredienser som havregryn och glycerin kommer att locka vatten till huden, medan tillslutande ingredienser som dimetikon och petroleum kommer att hålla och försegla vattnet i", säger hon.

4. Glöm inte solkräm

Även när det är kallt, UV-strålar är närvarande; de passerar genom molnen och reflektera bort snö. Shainhouse rekommenderar att tillämpa ett brett spektrum solkräm med SPF 30 eller mer exponerad hud på ett barns ansikte varje morgon innan du beger dig utomhus. "Detta är särskilt viktigt om du och dina barn kommer att spela utanför under längre perioder eller om du skidåkning [eller] snowboard", tillägger hon. "Högre höjder att du är närmare solen och mer benägna att solbränna. Kom ihåg att tillämpa ett lager solkräm innan du beger dig ut i backen och återanvända efter lunch."

5. Behandla äventyras hud med extra TLC

Om ditt barn har eksem, inte autopilot till ditt lokala apotek för en gemensam fuktkräm när det blossar. "Vissa OTC hudkräm kan göra mer skada än nytta för äventyras hud", varnar Zecca. "OTC-produkter med ett högt pH eller potentiellt allergiframkallande ingredienser kan faktiskt irritera huden och gör den itchier." Istället be din läkare om receptbelagda barriärreparationsprodukter som EpiCeram, som har fria fettsyror och andra viktiga lipider i rätt förhållande för att reparera de lägre skikten av huden och en kontrollerad frisättning att tränga djupt in i huden över tiden. Dess pH härmar också hudens naturliga pH, så det kommer inte att bränna eller irritera.

load...

Pritzker uppmanar föräldrar att undvika att använda stora mängder av tvål - och naturligtvis undvika bad eksem-benägen hud dagligen. Hon rekommenderar att du använder WaterWipesinstead "för att avlägsna all synlig smuts i stället för ett badrum. Ironin av eksem är att du inte vill över-tvätta den, men ibland ta bort smuts och oljor."

Och slutligen, "på grund av torrare luft under vintern, barn med eksem eller en benägenhet för torr hud bör använda en kräm baserad fuktkräm minst en gång om dagen", säger styrelse-certifierade hudläkare Ted Lain. "Om utslag inte förbättras, skulle jag starkt rekommendera att söka vård från en hudläkare. Behandla dessa förhållanden i sin milda till måttliga stadier är mycket enklare än att försöka kontrollera dem när fackling dåligt."

18 Brand-New Baby & Kid produkter för att få Psyched Om

6. Använd en luftfuktare

Elektrisk värme kan vara mycket torkning till inomhusluften, vilket i sin tur orsakar kliande, torr hud och även en torr hals och näsblod kan. Shainhouse föreslår att man använder en luftfuktare i sovrummet hela natten för att lägga fukt i luften. Om ditt barn är utsatt för näsblod på grund av torrhet, applicera ett tunt lager av vaselin eller Aquaphor inne näsan innan läggdags.

Följ dessa vinter hudvård tips för barn, och din tot hud kommer inte att drabbas - även när vädret utanför är, tja, väder. Ta den, vinter.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Katy Perry tog en falsk bebis till vmas

Post Föräldraskap

Din guide till dating medan gravid

Post Föräldraskap

Gerber tillkännager förtjusande nya ekrar-baby med nedsatt syndrom

Post Föräldraskap

Vilka föräldrar behöver veta om våld för tonåring?

Post Föräldraskap

Kära dotter: Jag kommer inte att sucka ett Trump-presidium för dig

Post Föräldraskap

Chrissy teigen är gravid med sitt 2: a barn

Post Föräldraskap

Sjätte graderna kämpar mot skolans sexistiska klädkod

Post Föräldraskap

Mommy-shamers attackera Jessica Simpson för bikini bild av hennes dotter

Post Föräldraskap

6 postpartum fitness tips som inte kommer att skrämma livet ut ur dig

Post Föräldraskap

Vår favorit Oscar trend? mammor på den röda mattan

Post Föräldraskap

Pro tips för att göra saker lättare på dig själv som en mamma med ADHD

Post Föräldraskap

Lauren Paul öppnar om detta hemska amningstillstånd