5 saker som denna mamma verkligen vill ha till jul | BurnbrightLove.com

5 saker som denna mamma verkligen vill ha till jul

5 saker som denna mamma verkligen vill ha till jul

Jag vet att helgdagar är tänkt att vara en tid för tacksamhet och räkna våra välsignelser. Som föräldrar är Gifting tänkt att vara inriktad på våra dyrbara barn. Åh, ingenting för mig. Jag är glad att bara sola sig i glädje av mina barn som redan slåss om en leksak trots överflöd av gåvor de fått från föräldrar, morföräldrar, mostrar och farbröder. Välsigna dem.

Här är det: Det är inte riktigt min sylt. Jag menar, jag älskar att titta på mina barn öppnar sina presenter så mycket som nästa förälder, men låt oss vara verkliga här: deras lycka och tillfredsställelse är inte det enda jag önskar för jul. I själva verket finns det en hel del saker som jag skulle älska för Santa att släppa under granen för mig i år. Så om Santa råkar vara perusing på internet söker gåva idéer, oroa dig inte, dude. Jag har dig täckt.

load...

    Brusreducerande hörlurar. Har du någon aning om hur högt barn? Nej, Santa, nej du inte gör det. Du kommer shimmying ner i skorstenen när de skrikande Banshees är tysta, sova änglar. De ser så cherubic jag ibland gråter vid sidan av sina cribs på natten. Men låt mig säga er, när de är vakna och cranky från en dag av alltför många presenter och för mycket roligt, skulle mamma verkligen vilja dränka sina upprörda skrik om vem som fick mer vispgrädde i deras varm choklad.

  1. En personlig kock. Här är det, Santa: Jag behöver inte en fem Michelin-stjärna kock. Jag använder termen "kocken" löst här. Vad jag verkligen behöver är någon som kommer att värma upp frysta chicken nuggets, vara unfazed när nämnda chicken nuggets betraktas med förakt och snabbt piska upp en skål flingor med mjölk. Jag behöver någon som kommer att tillgodose de ständiga snacking behov min 3-åriga, som är genomgående missnöjd med varenda snack alternativ som vi har i huset. Och om detta kock råkar veta hur man gör en bra filet mignon och koppla ihop det med ett trevligt glas vin när jag inte lust att laga mat (som är för det mesta), jag kommer inte att klaga på det heller.

    load...
  2. Städning. Du vet vad går bra med massor av extra leksaker som jag måste lägga undan och glädje värd familj i mitt hem? Ett presentkort för vissa städning. Jag menar, ja, skulle hela daglig service vara bra, men jag har hört från några pålitliga kolleger mammor som badrum och golv två gånger i månaden är värt varenda öre. I grund och botten, skulle någon hjälp jag kan få med den aldrig sinande röra produceras av mina fina barn vara mycket uppskattat.

  3. Spa tiden. Kära Santa, vet du hur du får tillbringa 364 dagar om året vid nordpolen i söta, söta avskildhet äta kakor? Det är ganska mycket vad jag drömmer om varje natt. Jag ber inte att byta liv eller något; Jag vill helt enkelt att komma bort ett tag att sola sig i tystnad, och hey, är en massage som kastas in där för bra åtgärd inte en dålig idé. Du kan komma också, Santa. Par massage. Jag är generös så.

  4. En behandling lockbox. Nu vet jag vad du tänker: Det finns inget sätt jag behöver en sådan post. Jag ser fantastiska och tydligt behöver inga nymodiga bantning verktyg. Jag förstår att detta Lockbox är tänkt att hjälpa dig att övervinna din svaga viljestyrka så att du kan gå ner i vikt, men det är inte min avsikt för att ha en speciell hidey-låda full av choklad. Jag behöver det här sak eftersom mitt barn är mycket bra på att klättra, vet hennes sätt runt barn låsta skåp och har vid mer än ett tillfälle hjälpte själv till min treat stash i småtimmarna på morgonen. Mama måste skydda sina godsaker.

Med dina omfattande magiska krafter och allt jag tycker detta är inte en upprörande jul lista. Jag har varit extra bra året genom att inte hänge lust att gnälla tillbaka på mina barn när de har en offentlig härdsmälta i mitten av affären. Den skiten tar viljestyrka. Plus, jag kommer att göra dig några ganska häpnadsväckande cookies, så låt oss ta det i beaktande också. Om du känner dig extra generöst mot bakgrund av dessa saker skulle en semester till Bahamas på ett barnfritt resort inte ont heller. Jag säger bara.

load...

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

#timesup: barn pratar sexuella trakasserier, cyberbullying och bystander effekten

Post Föräldraskap

Pappa som avfyrades för att delta i sin sons födelse får (bättre) jobbbjudanden

Post Föräldraskap

Snödags hantverksidé: gör pinecone fågelbåt med dina barn

Post Föräldraskap

Varför behöver du hålla dina sjuka barn hemma

Post Föräldraskap

Mamma inbjuder till att hitta klädkodskläder för sin dotter

Post Föräldraskap

Leverans från gymnasiet: tonåringar om att dricka alkohol

Post Föräldraskap

8 ligger mitt barn tror på världen

Post Föräldraskap

Florida lärare sakkas för olämpligt utdrag

Post Föräldraskap

Jag älskar mina barn - men jag vill inte spendera varje vakna ögonblick med dem

Post Föräldraskap

Neil Patrick Harris & David burtka tvillingar vinnar på hösten

Post Föräldraskap

Hur går tillbaka till skolan som en arbetande ensam mamma kan gynna dina barn

Post Föräldraskap

Det är allvarligt dags att sluta kropps-shaming Kate Middleton