5 ge böcker som din dotter behöver läsa just nu | BurnbrightLove.com

5 ge böcker som din dotter behöver läsa just nu

5 ge böcker som din dotter behöver läsa just nu

Genom Natalia M. Marulanda

Min kärlek till böcker började på en mycket tidig ålder. Jag var bara fyra år gammal, men jag var sluka sidorna av barnböcker i en takt som var omöjligt för mina fattiga föräldrar att underhålla. Till denna dag, jag älskar en bok förmåga att transportera mig till en annan plats och tid för att flytta mig känslomässigt och att inspirera och motivera mig. Jag är en stark troende att läsa gör dig smartare, mer kreativa och starkare - bara de egenskaper som vi alla vill ge våra döttrar. Nedan finns fem Empowering booksthat din dotter behöver läsa just nu.

15 kändisar som vände Moderskap in på en sido Hustle

Om din dotter är ett litet barn...

Rosie Revere Engineerby Andrea Beaty

Om du vill uppmuntra din dotter inte vara rädd för att drömma stort, ta chansen och få händerna smutsiga, Rosie Revere Engineeris den perfekta boken. Detta är berättelsen om en ung flicka som vill vara en ingenjör när hon växer upp och tillbringar sin lediga tid uppfinna och bygga gadgets. När Rosie moster kommer att besöka, sätter hon uppfinningsrikedom att använda genom att bygga en grej för att hjälpa henne moster flyga. Även om grej i slutändan inte fungerar, lär Rosie en värdefull läxa om vikten av att aldrig ge upp dina drömmar.

load...

Om din dotter är en interpolering...

En rynka i Timeby Madeleine L'Engle

Detta krävdes läsning när jag var i sjätte klass och bör fortsätta att krävas för alla tweens. En rynka i Timeis en sci-fi klassikern där huvudpersonen, Meg Murry, måste använda sin matematik skillsto hjälpa till att rädda hennes forskare familj. Hon reser genom tid och rum, besöker olika planeter och tacklar några hårda frågor om överensstämmelse och hela skalan av den mänskliga erfarenheten. Bonus: En filmatisering av en rynka i Timestarring Reese Witherspoon och Oprah Winfrey kommer till teatrar nästa år.

3 frågor Moms bör ställa när man överväger en karriär Break

load...

Om din dotter är en tonåring...

I Am Malala: Hur en flicka stod upp för utbildning och ändrade Worldby Malala Yousafzai

Tonåringar känner sig ofta maktlösa, som om deras röster inte hörs och kan inte påverka verklig förändring. I Am Malalais den otroliga historien om hur en pakistansk tonåring modigt stod upp till outsäglig orättvisa och blev en röst och förespråkare för utbildningen rättigheterna för alla kvinnor och flickor. På grund av sitt arbete, är Malala den yngsta någonsin Nobels fredspris och ett lysande exempel på hur stå upp för vad som är rätt kan förändra världen.

Om din dotter börjar sitt första jobb...

Det som fungerar för kvinnor i arbetslivet: Fyra Mönster arbetande kvinnor behöver Knowby Joan C. Williams och Rachel Dempsey

Mata in den professionella världen kan vara en utmaning, särskilt för kvinnor. Samtidigt som våra huvuden och arbetar hårt belönas i akademiska miljöer, ger arbetsplatsen en helt ny uppsättning regler om hur man ska gå vidare. Det som fungerar för kvinnor på Workis en omfattande guide till hur man navigerar professionella politik att vara en arbetande kvinna.

En önskelista för min dotters framtida arbetsgivare

Om din dotter är ute efter att bli befogenhet & skratta...

Bossypantsby Tina Fey

Jag har läst den här boken för många gånger att räkna och jag skrattar alltid som om det vore första gången. I sin lustiga självbiografi, berättar Tina Fey hur hon lyckats att lyckas i den mansdominerade värld av komedi underhållning, hur hon jonglerade moderskap och växande yrkesmässig framgång, hur hon förlitat sig på starka kvinnliga vänner och hur är diktatorisk är inte en dålig sak. Detta är ett måste-läsning.

load...

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Hur vi omdefinierade timeouts (och minimerade tantrums)

Post Föräldraskap

Föräldrarådgivande: borde en icke-föräldrarna fylla sitt hus med barns grejer?

Post Föräldraskap

Gravid i 2018? här är vad du behöver veta

Post Föräldraskap

Vår favorit Oscar trend? mammor på den röda mattan

Post Föräldraskap

Jimmy Kimmels spädbarns son hosts show med pappa efter 2: a hjärtkirurgi

Post Föräldraskap

Uppdatering: Kim & kanye nyaste plantskola är redan inrättad

Post Föräldraskap

Hur 5 mammor gick clubbing & överlevde - bröstpumpar & allt

Post Föräldraskap

Hur man pratar med barn om orkaner

Post Föräldraskap

10 baby shower presenter som är spel-växlare för nya föräldrar

Post Föräldraskap

Anna Faris avslöjar hennes topp 2 celeb mamma krossar - och vi håller med om

Post Föräldraskap

Khloé Kardashian gjorde precis hennes gravidinstagram tjänsteman

Post Föräldraskap

Kommer smeden efterlikna son Jaden på instagram, vinner troll pappa utmärkelse