4 skäl till varför rosa är vår mamma krossa | BurnbrightLove.com

4 skäl till varför rosa är vår mamma krossa

4 skäl till varför rosa är vår mamma krossa

Visst, en hel del kändis moms tryto hålla den verkliga, men kom igen: Inte alla av oss har Prada blöja påsar och två barnflickor och en tidsdelning i Maldiverna och perfekt curator sociala medier konton. (Hey, vi inte hata, vi bara säger.)

Pink ger mamma-shamers exakt vad de förtjänar

En av våra all-time favorit kändis mammor är Pink, vars uppriktig, super cool inställning till moderskap gör oss vill höja ett glas (eller tre) med henne efter att få alla barnen till sängs. Här är några skäl till varför hon är vår #MomCrush, måndag till fredag, och helger också.

1. Hon är ärlig om det hårda saker

load...

Pink andra barn, sonen Jameson månen Hart är en sötnos. Men hans äldre syster, Willow, har haft en veryhard tid att anpassa sig till sin ankomst på scenen. Pink har varit oerhört uppriktig om kampen för att hjälpa sin dotter justera - och vi är tacksamma för det. Insta-Bliss är ett undantag från regeln när en ny baby kommer hem till hönshus och rosa är inte rädd för att erkänna det.

Pink dotter hatar att vara en stor sis

"Jag gör alla typer av saker," sade hon till Ellen DeGeneres, "jag bokstavligen sätta Jameson ner när hon går in i room.She är lite gråtmild dessa dagar, så vi jobbar det."

Min sol och min måne

2. Hon handlar om att vara stark - inte mager

Inte du daretell Pink att förlora barnet vikt. Hon har haft det med orealistiska förväntningar som ställs på nya mammor. När hon leds tillbaka till gymmet efter Jameson födelse, hon skrev en awesomely inspiration - och helt relatable - selfie, rubricerade "Dag 1 !!!!!!!! Låt oss göra this.Week 6 efter barn och jag har inte förlorat någon VIKT ÄNNU !!!!. Yay mig !!!! jag är normalt!"
load...

Vill du tro att jag är 160 pounds och 5'3" ? Med 'vanliga standarder' som gör mig feta. Jag vet att jag inte mitt mål eller någonstans i närheten av det efter baby 2, men fan jag känner mig inte överviktiga. Den enda jag känner mig är jag själv. Håll dig borta skalPOS=TRUNC damer! #feelingmyself #strongismygoal #bodygoals @msjeanettejenkins #happysaturday #getitin #GIJaneismyWCW

Två månader efter att vi swooned ännu svårare när hon postade igen på Instagram: "Skulle du tro att jag är 160 pounds och 5'3"? Med 'vanliga standarder' som gör mig feta. Jag vet att jag inte mitt mål eller någonstans i närheten av det efter baby 2, men fan jag känner mig inte feta. Det enda jag känner är själv. Bo utanför Skal damer! #feelingmyself #strongismygoal #bodygoals"

3. Hon var allt för att normalisera amning

Nyligen på en vandring med Jameson, Pink stannade för att vårda honom - och tog en selfie som hon delade på nätet. Den utmärkta bildtext? "Vandring gör oss törstig! #happybaby #hotpocket #normalizebreastfeedingyo #arewethereyet." Hennes ingen big-deal tillvägagångssätt är en stor sak för många ammande mödrar, och vi älskar henne för det.

Vandring gör oss törstig! #happybaby #hotpocket #normalizebreastfeedingyo #arewethereyet

4. Hon och longtime make Carey Hart inte har en "perfekt" äktenskap - och det är OK

Rosa och hennes make, motocross racer Carey Hart, har aldrig dolt det faktum att kärleken tar arbete (paret även separeras under ett par gånger under steniga fläckar, sedan återförenas). Men Rosa och Hart tydligt älskar att vara en familj, regelbundet publicera bilder av sig själva dela föräldraskap arbetsuppgifter. Och i januari de tog en familj resa till den nationella kvinno mars. Hur fantastiskt är det? Hart skrev, "mycket stolt över min fru, och det var verkligen speciellt att marschera på gatorna med min familj i dag."

load...

Och Pink tillbaka nyligen Instagram kärlek efter två gjorde välgörenhet rida tillsammans för att samla in pengar för att avsluta barn hunger. Vi älskade hennes bildtext: "Måste säga ett stort tack till min partner i brott och allt @hartluckfor driver mig och för bokstavligen driver mig upp ett par kullar medan du red en hand jag kunde inte ha gjort igår utan ditt support.you. Är den sötaste, mest stödjande, stark, öppen hearted man och jag älskar dig. Okej nog av det."

En av mina favoritbilder från igår. Ingenting som att hoppa i en kall pool med alla dina kläder på efter en åktur så. Måste säga ett stort tack till min partner i brott och allt @hartluck för att skjuta mig och bokstavligen skjuta mig upp ett par kullar medan du red en hand. Jag kunde inte ha gjort igår utan ert stöd, du är den sötaste, mest stödjande, stark, öppen hearted man och jag älskar dig, okej nog av det.

5. Hennes humor är tops

Oavsett vad som händer ner, Pink håller hennes sinne för humor om moderskap. Hon delar generöst bilder av sitt liv som en mamma med sina fans, och bildtexter är genomgående lustiga. En nyligen genomförd skott av Jameson grin åtföljdes av "Han tror vad jag har att säga är riktigt intressant och banbrytande."

Han tror vad jag har att säga är riktigt intressant och banbrytande

Faktiskt? Vi gör också, Pink.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Will & Grace stjärna förödad av sonens dyspraxi-diagnos

Post Föräldraskap

Vad jag vill att mina vita söner ska veta om detta val

Post Föräldraskap

Ditch sockret med Candy-free påskkorg alternativ

Post Föräldraskap

Baby Född under solförmörkelse får det coolaste namnet någonsin

Post Föräldraskap

Twitter säger Beyoncé är absolut, positivt i arbetet

Post Föräldraskap

Melissa rauch av big bang teori väntar första barnet efter missfall

Post Föräldraskap

Varför skolsystem känner sig fortfarande som de är gjorda för att vara hemma moms

Post Föräldraskap

Roliga familjen nattaktiviteter som tar bindning till en helt ny nivå

Post Föräldraskap

En U.K. mamma talar om mastit

Post Föräldraskap

Bra barnrabatter: Kommer till en restaurang i närheten av dig, kanske

Post Föräldraskap

43 procent av arbetande mammor slutar lämna sina jobb - det är därför du behöver bryr dig

Post Föräldraskap

Kangaroo Care kopplad till friskare barn