4 sätt att behärska Att vara en enda arbetande mamma | BurnbrightLove.com

4 sätt att behärska Att vara en enda arbetande mamma

4 sätt att behärska Att vara en enda arbetande mamma

Genom Michele Weldon

När mina söner var 7, 5 och 2, var jag singel och arbetar heltid - och när telefonen ringde vid 06:00, var det nevergood nyheter. Jag visste att ett telefonsamtal som tidigt kan vara från min barnomsorg providercanceling för dagen. Det innebar min arbetsdag som universitets adjungerad lektor, frilansskribent, författare och offentlig talare hade just imploderade.

Tur att jag har två systrar - en en advokat, en annan en försäkring verkställande - som hade barnomsorg på plats vid sina egna hem som jag kunde dra nytta av. Jag bad också vänner att titta på pojkarna före och efter skolan - och jag återvände alltid till förmån. Ibland tog jag min yngsta med mig till campus, där jag bad sekreteraren att titta på honom när jag var i klassen. (Det fanns ingen på plats barnomsorg.)

load...

Och så för större delen av 10 år, jag panik om att kunna få mitt arbete.

Hantera och bemästra din karriär som en enda arbets motherhas dessa stunder, men du har också tillfredsställelsen att upprätthålla ambition och ett meningsfullt arbetsliv samtidigt höja barn ensamma. Du fungerar som en förebild av uthållighet och styrka - inte bara för dina barn, men för andra parentsas också. Här är några tips på hur man gör ditt bästa som en enda arbetande mamma.

Behöver IVF-behandling? Dessa är de bästa företagen att arbeta för

1. Hitta din stam

Single föräldraskap betyder inte att du behöver känna sig ensam i samhället. Stöd från en likasinnad stam, prova Empowering Solo Moms Överallt, som grundades för två år sedan av Marika Lidholm. Hon förklarade inspiration för sin verksamhet i New York Daily News. ”Min egen skilsmässa körde hem ytterligare känslomässiga vägtull av en enda moderskap. Just när ensamstående mammor behöver mest stöd, vänner tenderar att ta ställning eller glida iväg. Min egen post-skilsmässa ensamhet inspirerade mig att bygga ett samhälle där solo inte betyder ensam.”

load...

Med denna gemenskap innebär att du kan lita på varandra för att, till exempel, swap barnomsorg arbetsuppgifter. Vara tillförlitlig så att du kan räkna med att andra ska vara tillförlitliga också.

2. Beräkna kostnader och planera barnomsorgs följaktligen

Om du har turen att ha en familjemedlem som kan titta på ditt barn gratis, har en fri på plats barnomsorg facilityat din arbetsplats eller kan co-op uppdrag med vänner, måste du betala för barnomsorg. Detta är sannolikt din största utgift och budget oro, så ta hand att få det rätt.

Privatekonomi expert, författare och TV Farnoosh Torabi skriver i Mint Life ”, den senaste regeringens siffror showthat för en medelinkomst familj, föräldrar kan räkna med att spendera nära en kvarts miljon dollar för att höja ett barn genom gymnasiet. Detta inkluderar mat, bostäder, hälsovård och grundläggande förnödenheter. Den genomsnittliga kostnaden för barnomsorg har klättrat under åren. Dagvård, till exempel, kostar nu i genomsnitt $ 200 per vecka enligt Care.com. En personlig nanny kan vara $ 15 till $ 18 i timmen i vissa områden.”

3. Vet vad som är tillgängligt och möjligt på jobbet

14 gånger Celebrity Moms Fick Hilariously Real Om Moderskap

4. Försök att arbeta för en förälder vänligt företag

Om du arbetar för en mindre operation utan stora resurser, har en ärlig konversation med din chef om flexibel arbetstid, ibland arbetar hemifrån och potentiella barnomsorgslösningar. Frivilligt forskningsidéer och få det att hända. Det är en vinnande proposition för alla inblandade.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Dj Khaled delar första bilder av ny bebis

Post Föräldraskap

Vi är så ombord med Khloé Kardashians graviditetsdietförändring

Post Föräldraskap

Vaknade pappa Jimmy Kimmel sopar gops sjukvårdslista

Post Föräldraskap

Joy-anna duggar forsyth posts baby bump - & anti abort ställning - på instagram

Post Föräldraskap

Kim och Kanye lanserar en barnklädsel - designad av nordväst

Post Föräldraskap

Vårstädningstid! 8 färska sätt att lossa använda leksaker

Post Föräldraskap

10 otroliga fort att bygga för dina barn (blink, blink)

Post Föräldraskap

Mams före och efter bilder blir verkliga om efterkroppsdelarna

Post Föräldraskap

Lara Trump skammade för att träna under graviditeten

Post Föräldraskap

Madonna kunde inte ha kunnat adoptera om hon fortfarande hade varit i förvaringsstrid

Post Föräldraskap

Sekundär infertilitet: 6 fakta du behöver veta

Post Föräldraskap

Vad är Neonatal abstinenssyndrom och hur kan vi hjälpa barn som drabbats?