37 konstiga kändis babynamn som har tagit upp några ögonbryn | BurnbrightLove.com

37 konstiga kändis babynamn som har tagit upp några ögonbryn

37 konstiga kändis babynamn som har tagit upp några ögonbryn

Kändisar är ofta människor som tycker - eller har åtminstone kommit för att njuta av - rampljuset. Oftare än inte, de är också kreativa typer, och de förstår värdet av förekommer helt unik i en folkmassa. Vad får du när du kombinera alla dessa egenskaper? En lotof konstiga kändis baby namn.

Inte alla kändisar tar out-det närmar, dock. Anne Hathaway heter hennes barn Jonathan, till exempel. Och några stjärnor väljer unika men inte riktigt uppseendeväckande alternativ, som Busy Philipps dotter Birdie. Men sedan finns det kategori av stjärnor som går all in och komma med namn för sina barn att en stor del av allmänheten kan överväga rent konstigt.

Som dessa.

36. Arvtagerska Harris

load...

Det är en tunga twister! Men lyckligtvis är denna lilla flicka dotter rapparen TI, så kan hon nog hantera det.

När Celeb Föräldrar Postat dessa bilder, Internet blåste en packning

35. Henry Wilberforce

Vi älskar Henry, men kan kraften vara med den nyaste medlemmen i Duggar-Seewald klan om någon av hans klasskamrater någonsin att ta reda på hans mellannamn. Hej, åtminstone hans förnamn inte Spurgeon; det är hans äldre bror.

34. Audio Science

Nej, det är inte vad Shannyn Sossamon studerade samtidigt college; det är vad hon valde att namnge sitt barn.

33. Phyllon Gorre

Doutzen Kroes och hennes man, DJ Sunnery James, har en son som heter Phyllon Gorre, vilket låter lite mer som ett tecken på Star Trekthan en liten pojke som strövar Jorden.

load...

32. Ace Knute

Jessica Simpsons lilla pojke är bedårande, och namnet Ace är ganska söt - men det är bara något om att Ace-Knute combo som låter som en supervillain.

31. Ode Mountain

Vad förväntar du dig av den passionerade Hunger Gamesstar Jena Malone? Malone välkomnade sin son med sin pojkvän, fotograf Ethan Delorenzo, 2016 och namngav den lilla killen Ode Mountain Delorenzo Malone. Malone har inte avslöjat inspiration till sin sons namn ännu, men vi tror att det gör en stor "ode" till naturen.

30. Bronx Mowgli & Jagger Snow

Ashlee Simpson och hennes ex-make, Pete Wentz, höjde vissa ögonbrynen när de döpte sin son Bronx Mowgli. Wentz skulle inte säga mycket om hans affinitet för NYC stad, men han sade att Mowgli kom från Djungelboken (obv).

"The Jungle Bookwas något som jag och Ashlee bundna över. Det är ett coolt namn", sade han. Okej då.

Namnet på Ashlee Simpsons nästa son - med nuvarande make Evan Ross - skulle följa efter. Paret välkomnade sin dotter i 2015and begåvad henne med en mycket unikt namn som nickade till sina musikaliska rötter (hon är Diana Ross' barnbarn, trots allt): Jagger Snow.

29. Raket Zot

Avatarstar Sam Worthington baby namn val för sitt första barn med fru Lara Bingle Worthington kom ut ur vänstra fältet. År 2015, paret som heter deras pojke Rocket Zot - bara för att de gillade det sätt som det lät. Rocket var en rolig förnamn de Worthingtons valde på måfå, och Zot var Bingle Worthington sena fars smeknamn.

28. Rainbow Aurora

Holly Madison The Girls Next Dooris känd för sin glitter och glamour, och hon använde samma elegans när du namnger sin lilla flicka under 2013. Som Madison säger det, förtjusande lilla Rainbow Aurorawas uppkallad efter en flicka Madison visste (och var avundsjuk på) i skola. Trots vad haters hade att säga stod Madison bakom dotterns ultra unikt namn val.

load...

27. North West

Alla trodde först det var ett skämt när Kim Kardashian West och Kanye West som heter deras dotter North West. Men som det visar sig, både Pharrell och Vogues Anna Wintour uppmuntrade namnet.

"Det var ett rykte i pressen, och vi skulle aldrig riktigt ansåg det på allvar alls, men Kanye och jag har lunch där borta vid bordet ungefär ett år sedan, och Pharrell [Williams] kom till oss och sa 'Herregud, är ni verkligen kommer att ringa din dotter North? det är det bästa namnet.' Jag sa: 'Nej, det gör vi inte. Det är bara ett rykte,'" sade hon till GQ. "Då en stund senare, Anna Wintour kom över och frågade samma sak. Hon berättade, 'North är ett geni namn.' Kanye och jag tittade på varandra och bara skrattade. Jag antar på den punkten den sortens fastnat."

Denna utskrifts Guide är på väg att lösa alla dina Baby-Namnge käbbel

Kimye fortsatte sin baby namn vinna i rad när de introducerade sin andra son, som heter Saint West (ej Easton West, som internet hade ryktas det att vara) i december 2015. I januari 2018, hade paret ett barn via surrogat ger den nyaste paket av glädje namnet Chicago West.

Nästa: Sno Filmon Dot Com Cozart

En av 6Tagged i

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Jag är en dålig mamma varje dag

Post Föräldraskap

Blåhvalens självmordsutmaning är inget skämt

Post Föräldraskap

När du tar hand om dina barn och dina föräldrar samtidigt

Post Föräldraskap

Hur man ser de subtila tecknen på mobbning

Post Föräldraskap

Hur tv slutligen blir äldre graviditeter rätt

Post Föräldraskap

Audrey Roloff kämpar 2 veckor postpartum

Post Föräldraskap

Hur lär du dina barn (& själv) om svart historia månad

Post Föräldraskap

6 tips om du misstänker en ätstörning i ditt barn

Post Föräldraskap

Gal Gadot dotters fave superhjälte är inte konstigt kvinna

Post Föräldraskap

Graviditetsdagbokar: mamma vars första födelse erfarenhet kan ha scarred henne

Post Föräldraskap

Vad du kan förvänta dig från din 20-veckors ultraljud

Post Föräldraskap

Serena Williams kommer tillbaka till tennis 5 månader efter födseln