10 tips för det enklaste gör det själv halloween barnens kostym | BurnbrightLove.com

10 tips för det enklaste gör det själv halloween barnens kostym

10 tips för det enklaste gör det själv halloween barnens kostym

Halloween kan vara en av de mest roliga och godisfyllda tider på året - men det kan också vara en av de mest nervpåfrestande. Att försöka komma fram till den perfekta original, varför-inte-I-tror-of-det kostym som du vet kommer att dokumenteras i bilder alltid kan vara stressande minst sagt.

Sanningen är att ingen vill se tillbaka på bilder av Halloween kostymer förflutna och minns kampen - den sista minuten sena timmar tillbringade våndas över att ha skapat ett monster. Självklart inte; Istället vill du ihåg bus eller godis, fnittrar (och kanske några skrik) och oundvikliga godis baksmälla morgonen efter. Men om symaskiner skrämma dig och slug sak du någonsin gjort var stapel Beanie Babies till ett paraply för en ”Det regnar katter och hundar” kostym, aldrig rädd! Vi knackade folket på Primär- experter på alla grunderna saker barn - för sina tips om hur man gör silly-enkla DIY Halloween kostymer från saker du redan har.

load...

Så inte panik, steg bort från häftapparaten och läsa på.

Det är dags att säga adjö till "Sexy" Halloween för liten flicka

Förenkla

Försök att fokusera på en enda färgschema som bara behöver ett par extra dekorativa detaljer eller ytterligare objekt för att göra en komplett kostym.

Lägg bara till öron

Funderar du på att bli en galen varelse? Enkelt skapa din look med några öron, en svans och en bekväm, enfärgad topp och botten. Det handlar om attityd, i alla fall.

Använd husgeråd

Om du inte har ett visst objekt som du tror att du behöver för att slutföra din kostym, oroa dig inte! Chansen finns att du har något som ligger runt huset som kommer att göra susen lika bra. Angela Goleme, chief creative officer på Primary har detta råd: ". Inte har ett hantverk garderob (Vem gör ?!) Om du inte har kartong, använd papperstallrikar inte har Poly-fil användning? tidnings klipp eller rivs upp vävnad."

load...

Årets mest bedårande Halloween för bebisar

Dike huvudvärk

Ingen vill vara fast med en tung sak gräva i sin hårbotten hela natten. Gör en hatt eller tröja huva din mysiga huvudbonad i stället och bli av med den mask du kan knappt se ut. Sedan "bifoga öron, horn, ögon, näbbar eller vad våra varelser behöver huven med säkerhetsnålar eller tygband", föreslår Goleme.

Inga sömnad färdigheter?

Inga problem. Använda något som gör att du enkelt dölja misstag - som textiltejp, kardborreband, varm lim eller säkerhetsnålar - kostym-making magi. Pro tips från Primär: Om din dräkt har varma limsträngar över det, spränga den med en fön och de kommer att försvinna.

Felt är fantastiskt

Filt är en fantastisk material som är billigt, lätt kommer i varje färg av regnbågen och är ganska lätt att forma, skära, rulla, böja och vika in vad ditt hjärta önskar. "Från öron till svansar till fläckar (och även rullas upp för att skapa 3D-glass strössel!), Kände fungerar lika bra med varmt lim och tyg band", säger Goleme.

Tape: Inte bara för fäst saker

Använd tejp för att skapa otroliga mönster, ränder eller mönster på din kostym. Det finns så många olika typer av band med fantastiska egenskaper - eltejp, washi band, tejp - och alla kommer i en myriad av färger.

Ditt kök är din verktygslåda

Varje form du kan tänkas vilja är i ditt kök. Cirklar, trianglar, ovaler i alla olika storlekar - bara använda koppar och skålar för spårning. "Och kom ihåg", föreslår Goleme "om du skär symmetriska former som ett hjärta, vik tyget på mitten för att spåra och skär, som kommer att garantera två jämna sidor."

10 Life Hacks Alla Moms Need

Inte göra det svårare för dig själv

Kolla din lokala hantverk butiker innan du dyker in i ditt projekt och tillbringat hela dagen klippa ut 50 teeny-tiny stjärnor för din flagga kostym. Leta efter färdigskurna mönster eller former, vilket är en enorm tidsbesparing och kommer att skona din hand timmar kramper.

load...

Två huvuden är bättre än ett

Om du känner dig besegrad, om du råkar limmade fingrarna ihop eller om du bara i behov av några nya ögon för att se vad din kostym saknas eller be en familjemedlem eller PAL - eller du kan även ringa en kostym hotline (ja, de finns). När allt kommer omkring är Halloween handlar om att ha roligt, att få lite skrämd och kanske äta för mycket godis. Så inte stress, bara ringa en vän.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Utplacerad soldat klockor fru föder - via Skype

Post Föräldraskap

X-planen är geni och du behöver lära dig det till din tonåring nu

Post Föräldraskap

Här är vad mindy Kaling tycker om oprah som slår bönorna på graviditeten

Post Föräldraskap

Är det någonsin okej att läsa dina barns texter?

Post Föräldraskap

20 enkla gåtor dina barn kommer att ha en blast att försöka lösa

Post Föräldraskap

Heidi montag & spencer pratt vill att du ska träffa sin son ASAP

Post Föräldraskap

10 coola fakta om olympiska barnen kommer att älska

Post Föräldraskap

Föräldrarådgivande: borde en icke-föräldrarna fylla sitt hus med barns grejer?

Post Föräldraskap

Hur ber om ursäkt till ditt barn

Post Föräldraskap

Beyoncé avbryter sitt coachella utseende - för graviditet, det är därför

Post Föräldraskap

Skolan slammas för en ny ingen röra politik

Post Föräldraskap

Nej, Jennifer Lawrence känner inte några barnsängar, tack