10 netflixfilmer för barn vars föräldrar arbetar hemifrån under en snödag | BurnbrightLove.com

10 netflixfilmer för barn vars föräldrar arbetar hemifrån under en snödag

10 netflixfilmer för barn vars föräldrar arbetar hemifrån under en snödag

Det är en snö dag, men inte för dig. - du har arbete att göra. Samtidigt är de Blizzard villkor hålla dina barn fastnat inuti. Detta gör dem grinig. Snö är för att spela in, inte för att titta på från insidan. De ropa för underhållning och du har en snabbt fylla inkorg.

Tur för dig, det finns Netflix! Du tacka alla de människor som uppfann filmskapande och även de människor som kom upp med idén om streaming. Så många smarta människor kommer att hjälpa dig i dag.

Men du kan inte bara låta barnen välja någon gammal film. Med tanke på deras frihet, kommer de att välja filmen med flest explosioner. Vill du ha dina barn tittar explodera-y filmer samtidigt som du försöker att fokusera på nästa rum? Nej det gör du inte. Eller vad händer om de väljer något PG-13 eller till och med (gasp!) R-rated och det finns vuxna situationer? Vill du att detta ska vara den dag dina barn lära sig för mycket för tidigt? Du har inte tid för besvärliga samtal.

load...

48 Nostalgiska filmer du bör se på Netflix

Här är några säkra val för dina skolåldern barn, som, beroende på deras uppmärksamhet, kommer sannolikt att underhöll tillräckligt länge för att lämna dig ensam förrän eftertexterna rullar.

Zootropolis

Judy Hopps blir den första kanin polis i Zootopiaand avslöjar en konspiration hon måste lösa. Zootopiadeals snyggt med stora frågor som fördomar och stereotyper, och ger dig mycket att diskutera när du är klar fungerar, som kommer att vara när jag är klar killar, kom igen.

Älskling, jag krympte barnen

En knäpp pappa vetenskapsman lämnar sin krympande maskin ensam och obevakad, vid vilket tillfälle hans tonåriga barn och deras vänner bråka med det - och krympa sig själva. Det är ett klassiskt; de kommer att älska det. Nu mamma ta det här samtalet.

load...

Brud

Om dina barn inte har sett Babeyet, ja, du vet vad du måste göra. Glöm Charlotte Web: Babe är där det händer. Babeis en bedårande griskulting som lär att han är i sitt hjärta, en sheepdog. Under de heartwarming 90 minuter, kan du svara din e-post och kanske ta en paus för att stirra ut genom fönstret och undrar om du någonsin kommer att bli fri igen.

Paddington

Paddington! Han är en björn från Peru som kommer till London. Det är bedårande, tror jag. Jag har inte sett den. Jag har varit upptagen, OK? Ge mig en paus. Det är högt betyg.

28 Bästa filmer streaming på Netflix att du inte har sett ännu

Kung Fu Panda 3

Po Panda och hans vänner engagera sig i strid med en skräckinjagande tjur som har orsakar förödelse över hela Kina. TheKung Fu Pandafranchise är genomgående förtjusande och - Nej, tyvärr, du har alla haft tillräckligt varm choklad. Nej, vi har inte marshmallows. Ja, jag önskar att vi gjorde också.

The Iron Giant

En jätte metall robot blir vän en ung pojke. Varning: Slutet kan orsaka gråt, så bara till att du har tillräckligt med tid att planera lite tröst tid mellan samtalen.

Cats & Dogs

Det finns ett hemligt krig mellan katter och hundar - en high-tech, spionage fyllda slags hemligt krig - och det kommer på sin spets när Professor Brody, en vetenskapsman, försöker skapa ett serum för att bota hund allergier. Denna film är bedårande och lustiga och kommer att underhålla dina barn när du startar om datorn för femte gången och öva din alternativa-näsborre andning.

Hitta Doris

Dory söker efter hennes föräldrar - och finner sig. Det gör att det låter som om hon bara meditera hela tiden, men egentligen hon och Marlin och Nemo har alla typer av äventyr, få nya vänner, ansikte faror och (ja) lära sig lite om sig själva. Dina barn kommer att älska det så mycket de kan till och med sluta slåss om vem som får bekväma filt.

load...

Första Position

Har du några dansare i huset? De kommer att sluka upp denna fängslande dokumentär om unga dansare förbereder sig för ungdoms America Grand Prix medan du äntligen lyckas fokusera på din att göra-lista. Detta kan faktiskt fungerar! Vänta en minut, som gör jetés i vardagsrummet, för kärleken till.

Phineas och Ferb The Movie

Om du är bekant med Phineas och Ferbthe tv-show, vet du hur härligt det är. Om du inte gör det, nu har du (utöver filmen) 135 episoder dina barn kan titta på. Phineas och Ferbis en animerad musikalisk komedi visa (och film!) Om bröder som sysslar med mycket avancerade hijinks medan deras syster försöker (och alltid misslyckas) för att omintetgöra dem. Uh, 135 episoder plus en film ?! Lyssna, även om de har sett det en gång, är det dags att titta på igen. Mamas fick ta hem bacon. (Kanske inte nämner bacon om de bara har sett Babe.)

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Barnmordstörning: vad du behöver veta

Post Föräldraskap

Moms reagerar på den nya amningens emoji

Post Föräldraskap

10 roligaste tweets från föräldrarna denna vecka

Post Föräldraskap

John legend säger IVF Journey med Chrissy teigen har gjort sina band rockfasta

Post Föräldraskap

6 saker varje mamma vet om barn och förkylningar

Post Föräldraskap

7 sätt att lägga till fler frukter och grönsaker till ditt barns platta

Post Föräldraskap

Hur tonåringar är som katter

Post Föräldraskap

Kim Zolciak-Biermann kämpar med känslor som sonhuvud till dagis

Post Föräldraskap

Nya skäl du behöver en doula

Post Föräldraskap

Hej, (ny) Mamas: Denna otroliga service kommer att göra underverk för din stress

Post Föräldraskap

Jag gör ingenting med mina barn i helgen (och du borde också)

Post Föräldraskap

10 söta tider kändis barn försökte gå i deras mammas höga klackar