10 anledningar att det är kul att vara en scrunchy mamma | BurnbrightLove.com

10 anledningar att det är kul att vara en scrunchy mamma

10 anledningar att det är kul att vara en scrunchy mamma

Om du ännu inte har hört termen ”scrunchy mamma,” det är i princip det ord som myntades för att beskriva mammor som är en blandning av både silkeslent och krispigt moms. Silky mamas omfamna allt moderna som medicin (Hej, födslar medicinska), formel försörja sina barn och använda engångsblöjor. Krispigt moms vända sig till alternativ medicin, fokusera enbart på amning och är kända för sin kärlek till tyg blöjbyte. Scrunchy moms öva lite av båda, och jag tror att det är en stor sak att ha fastnat i mitten på.

10 postpartum tips som kommer att spara ditt förnuft

För mig, jag identifierar som en scrunchy mamma eftersom jag hade en planerad unmedicated födelse, formel foder (även om jag försökte desperat att amma och det bara inte hända för mig) och är allt om dessa engångsblöjor. Jag faller emellan, och det är ett bra ställe för mig. Här är varför det är så fantastiskt att vara en scrunchy mamma.

load...

1. Det bästa av två världar

Att vara en scrunchy mamma innebär att du har den ultimata förståelse med dig själv att inte bara göra något eftersom du har denna allomfattande tro att gunga i en riktning. Det betyder att du får ta det bästa från båda sidor och alltid räkna ut vad som fungerar bäst för dig och din familj utifrån dina aktuella behov.

2. Mamma skuld när du inte har råd ekologiska livsmedel

Ekologiska livsmedel är super dyra, och om du är någonting som jag, du köper dem när de är på försäljning eller falla i familjen matbudget månads. Att vara en scrunchy mamma innebär inte behöva sätta det extra stress och mamma skuld på dig själv om allt ekologiskt är inte ett alternativ. Du gör vad du kan.

load...

3. Fed är bäst, och ingen kan säga något annat

Så länge barnet får näring och full, då kan du sova gott på natten utan den extra tryck för att se till att din amnings spelet är top notch. Om amningen fungerar för dig och din familj, bra. Om inte, är det en helt stress-free om du når för formel istället.

4. Du är en rockstjärna när det gäller kompromisser

Att scrunchy innebär att du alltid väga fördelar och nackdelar med varje enskild situation tills du räkna ut vad som fungerar bäst. Dina beslut baserat på dina familjernas behov och om ett omedelbart svar framgår inte, du kan hitta den bästa utrett möjliga.

5. Du har allthe alternativ när det gäller att transportera ditt barn

Medan ett krispigt mamma skulle vara allt för baby stark och en silkeslen mamma skulle välja en barnvagn kan du välja både om du vill. Om din oro är mer fokuserade på attachment parenting och vara nära barnet, håll sedan hennes nära i en sele. Men om det inte är din grej, band dem på ett säkert barnvagn är en fantastisk alternativ.

Mamma pennor kraftfullt budskap till anti-vaxxers om sin sjuka dotter

6. Du behöver inte ta itu med vaccination drama

Med de flesta skolor kräver vaccination för inresa och din förståelse av dagens medicin, kommer sannolikt att ha alla sina skott uppdaterade dina barn. Inte behöva ta itu med allt drama som kommer tillsammans med en pro / con vaccination debatt är en söt affär.

7. Din sovarrangemang koka ner till vad som fungerar bäst

Samsovning och spjälsäng sova är både bra alternativ och arbete för så många människor av olika skäl. Men vi vet också att få en ny baby hem från sjukhuset innebär att det tar tid att hitta din bästa sömnen spår, och att vara en scrunchy mamma innebär att du kan lägga din insats i att räkna ut om de har barn i sängen fungerar bättre eller om att i krubban är hennes favorit stället för att tvinga det ena eller det andra.

load...

8. Ingen skrubb bajs ur tygblöjor. Om du inte vill få händerna smutsiga

Jag är allt för att skydda miljön, och jag får helt att använda engångsblöjor är dåligt för deponier, men tanken på smutsiga blöjor halv tvättas i vår lilla NYC lägenhet hämma tills tvätt dag gör mig gag. Därför väljer jag att inte tygblöja, och det är ett beslut som jag kan leva med.

9. Att välja en epidural är helt OK

Jag planerade en unmedicated födelse eftersom jag hade en epidural första gången och jag ville uppleva arbetskraft på ett annat sätt. Jag gick att veta vad jag ville med alla runt omkring mig redo att följa min födelse plan, men också gjort ett avtal med mig själv om jag inte kunde hantera att smärta att ha en epidural var OK - och det är! Det är inget fel med att göra detta beslut om det är det bästa för dig. När allt kommer omkring, du vet att din kropp bättre än någon annan.

30 vackert råa bilder som fångar verkligheten förlossning

10. Du kommer att uppmuntra dina barn att ta på livet på samma sätt

Förmågan att titta på fördelar och nackdelar med varje situation för att hitta hur det är bäst för dig att gå vidare är en bra kvalitet och något som dina barn kommer att se dig göra hela sitt liv. Att växa upp med detta inflytande kommer att tillåta dem att gå igenom denna beslutsprocess när du gör val i livet istället för att flyga med säte i sina byxor.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Familjen skapar en blockbuster videobutik i sitt hem för autistiska son

Post Föräldraskap

Mamma pennar kraftfullt meddelande till anti-vaxxers om hennes sjuka dotter

Post Föräldraskap

Tammin sursok av ganska lilla lögnare berättar sanningen om PPD

Post Föräldraskap

Du kommer aldrig att gissa varför Audrey Roloff var mamma-skamad den här gången

Post Föräldraskap

Ska vi konfrontera vår unga son om att titta på internetporn?

Post Föräldraskap

12 hushållssäkerhetsrisker att se upp om du har en spädbarn

Post Föräldraskap

Föräldrar sparar och spenderar mer på sina pojkors utbildning än sina tjejer

Post Föräldraskap

De 8 föräldrarna möts som en ny mamma

Post Föräldraskap

Mors djärva inlägg om kroppspositivitet går viral

Post Föräldraskap

Dax Shepard säger att han skulle älska det om hans döttrar ville vara skådespelare

Post Föräldraskap

Barnnamn som betyder mirakel

Post Föräldraskap

Gravid kvinna tilldelar en trofé till den första mannen som gav henne sin tunnelbanastol